Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μαθητικός Διαγωνισμός Εξερεύνησης του Διαστήματος-ODYSSSEUS

Είσαι Εξερευνητής?

Έχεις ονειρευτεί να σχεδιάσεις το δικό σου διαστημόπλοιο, να περιπλανηθείς στα δακτυλίδια του Κρόνου και να ερευνήσεις την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής? Η Ελληνογερμανική Αγωγή σε συνεργασία με την Μόνιμη Έκθεση Διαστήματος (SPACE EXPO) της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA), την Ευρωπαϊκή Ένωση Φυσικών και την εταιρεία Signosis σου δίνει την ευκαιρία μέσω του Μαθητικού Διαγωνισμού Εξερεύνησης του Διαστήματος-ODYSSSEUS να αρχίσεις να πραγματοποιείς το όνειρο σου.
Αν είσαι μαθητής από 14 ως 18 χρονών έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ομάδα από την τάξη σου και μαζί να υποβάλετε μια εργασία σε ένα από τους θεματικούς τομείς « Ηλιακό Σύστημα», «Διαστημόπλοια-Σχεδιασμός Αποστολών», και «Εξέλιξη της Ζωής». Η περίοδος υποβολής των εργασιών είναι από τον Ιούλιο του 2012 ως τον Ιανουάριο του 2013. Τα έπαθλα του διαγωνισμού τα αθλοθετεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Διαστήματος (ESA) και οι νικητές του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού σε κάθε θεματικό τομέα θα βραβευτούν σε εκδήλωση που θα γίνει στην Μόνιμη Έκθεση Διαστήματος (SPACE EXPO) στην Ολλανδία.
Αν θέλετε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, στείλτε email στο info@odysseus-contest.eu ή επισκεφτείτε το www.odysseus-contest.eu

Οπότε είσαι Εξερευνητής ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου