Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ Δολοφόνος - νταντά κατακρεούργησε δύο παιδιά στελέχους του CNBC

Δολοφόνος - νταντά κατακρεούργησε δύο παιδιά στελέχους του CNBC
Νεκρά στην μπανιέρα, μέσα σε λουτρό αίματος, αντίκρισε τα δύο παιδιά της η Αμερικανίδα κοσμική Marina Krim επιστρέφοντας στο σπίτι της. Η μητέρα της εξάχρονης Lucia και του δίχρονου Leo, όπως ήταν φυσικό υπέστη νευρικό κλονισμό.
Η διάσημη στους αμερικανικούς κοσμικούς κύκλους Μarina Krim, σύζυγος του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή ψηφιακού περιεχομένου του CNBC Kevin Krim, έλειπε για δουλειές μαζί με την 3χρονη κόρη της Nesi, στο Upper West Side του Μανχάταν.
Όταν επέστρεψε, είχε υπερβολική ησυχία στο σπίτι. Τότε κατέβηκε στο θυρωρό της πολυκατοικίας και ρώτησε αν τα παιδιά της πήγαν βόλτα με την νταντά τους. Εκείνος είπε πως δεν τους είδε να βγαίνουν και η τραγική μητέρα ανέβηκε και πάλι στο διαμέρισμα για να αντικρίσει το φρικτό θέαμα στο μπάνιο με τα δυο της παιδιά μέσα σε μια πλημμύρα αίματος.
Tα άτυχα παιδάκια φέρεται να έχει κατακρεουργήσει η νταντά τους, Yoselyn Ortega, η οποία επιχείρησε να αυτοκτονήσει λίγο πριν την συλλάβουν και με την οποία το ζευγάρι είχε πολύ στενή σχέση.
Όσο για τον τραγικό πατέρα, εκείνος βρισκόταν στο αεροδρόμιο, έχοντας μόλις επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι. Εκεί τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο οι αστυνομικοί οι οποίοι του μετέφεραν τα τραγικά νέα.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το CNBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου