Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΙΚΑΛΑ Παιδικές χαρές και πιο καθαρό Ληθαίο ζήτησαν μαθητές σχολείων

Μαθητές δύο σχολικών μονάδων επισκέφθηκαν χθες το δημαρχείο Τρικάλων, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του δήμου Τρικκαίων. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται από το δήμο, το Δημαρχείο Τρικκαίων επισκέφθηκαν χθες το πρωί οι μαθητές της Γ΄ & Δ΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων Σακκά συνοδευόμενοι από τις δασκάλες Ελευθερία Σακκά, Σπυρέτα Σπυροπούλου και Νικολέτα Μούσιου όπου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο
Τρικκαίων Χρήστο Λάππα, και τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Σπανό. Επίσης το Δημαρχείο επισκέφθηκαν το μεσημέρι και οι μαθητές του 31ου Δημοτικού Σχολείου συνοδευόμενοι από τους δασκάλους Δέσποινα Παπαδοπούλου και Αλεξάνδρα Μίγκα.
Στη θέση του δημάρχου
Οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, και στη συνέχεια ζητήθηκε από δύο παιδιά να πάρουν τη θέση του δημάρχου και να απαντήσουν στις ερωτήσεις που υπέβαλλαν τα υπόλοιπα παιδιά. Τα παιδιά ζήτησαν από τους «δημάρχους», τονίστηκε, να είναι πιο καθαρή η πόλη, να καθαριστεί περισσότερο ο ποταμός Ληθαίος, να φτιαχτούν οι παιδικές χαρές, να κόβονται τακτικά τα χόρτα, να γίνουν και άλλα αθλητικά κέντρα, να αλλαχτούν οι λάμπες στις γειτονιές, να προσέξουν το φυσικό περιβάλλον κλπ.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ευχαρίστησε τα παιδιά για τα αιτήματά τους ενώ τους ζήτησε να συμμετέχουν και αυτοί στην όλη προσπάθεια της καθαριότητας, της ανακύκλωσης, την προστασία του περιβάλλοντος κλπ. Τους υποσχέθηκε ότι τα αιτήματα τους θα διαβιβαστούν στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε κάποια από αυτά να υλοποιηθούν σύντομα, και τέλος, τους κέρασε διάφορα γλυκίσματα.

Του Αποστόλη Ζώη

Η ΕΡΕΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου