Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Ομάδας Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Οικονομολόγων

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Συντονιστική Ομάδα Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Οικονομολόγων E-mail επικοινωνίας:  oikonomologoianaplirotes@yahoo.com

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η Συντονιστική Ομάδα Αδιόριστων Αναπληρωτών Οικονομολόγων εκφράζει την διαμαρτυρία της για την άδικη στάση του Υπουργείου Παιδείας το οποίο δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών οικονομικών μαθημάτων για το σχολικό έτος 2012-2013.

Παρά την πληθώρα κενών, πολλοί μαθητές, στα σχολεία ΟΛΗΣ της χώρας κ ιδιαιτέρως σε
απομακρυσμένες περιοχές , στερούνται την διδασκαλία των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», και «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων». Σε πολλά Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας επίσης, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διδασκαλία των μαθημάτων οικονομικής κατεύθυνσης.

Επιπρόσθετα πολλοί εκπαιδευτικοί που εδώ και χρόνια εργάζονται με ελαστικό ωράριο ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι σε όλη τη χώρα, καταδικάζονται στην ανεργία.

Η Συντονιστική Ομάδα Αδιόριστων Αναπληρωτών Οικονομολόγων, έχοντας έρθει σε επαφή με το υπουργείο, στέλνοντας την επισυναπτόμενη επιστολή, αλλά και μετά απο επίσκεψη στο Υπουργείο εκπροσώπων του Συντονιστικού, δεν έλαβε μέχρι στιγμής διαβεβαίωση για την κάλυψη των κενών.

Εκφράζουμε λοιπόν την έντονη δυσαρέσκειά μας για την στάση αυτή και απαιτούμε μαζικούς διορισμούς αναπληρωτών ΑΜΕΣΑ για την κάλυψη ΟΛΩΝ των κενών των οικονομικών μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου