Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

paidikos-stathmos2Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ανακοινώνει τις προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Δήμου Ν. Ιωνίας , που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής.Ο Δήμος ΝΙωνίας θα ΄δωσει δουλεία σε 12 ανθρώπους.Οι θέσεις θα αφορούν δουλεία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Νέας Ιωνίας και οι ειδικότητες θα είναι οι κάτωθι:
ΤΕ9 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 4 θέσεις
ΔΕ8 ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ 6 θέσεις

ΥΕ16 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ -ΣΤΩΝ 2 θέσεις
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια
αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γαληνού 2 & Αγ. Όλγας Ν. Ιωνία Αττικής Τ.Κ. 14233, απευθύνοντάς την στο ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Δήμου Ν. Ιωνίας, υπόψιν κ.κ. Ζήση Β. – Λαζαράκης Α. (τηλ.
επικοινωνίας: 2102724761). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
ολη η προκήρυξη για δουλεία στους παιδικούς σταθμούς εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου