Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ αδειάζει Βενιζέλο για τη λίστα

Η ΔΗΜΑΡ αδειάζει Βενιζέλο για τη λίσταΑιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη διαχείριση του ζητήματος της "λίστας Λαγκάρντ" άφησε η ΔΗΜΑΡ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο να εστιάζει στις διατυπώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το "μη-νόμιμο αρχείο". Το Sofokleousin.gr είχε νωρίτερα επισημάνει ότι οι τοποθετήσεις Βενιζέλου και Διώτη "καίνε" τη λίστα, η οποία κυκλοφορούσε στα πολιτικά γραφεία.... για αρκετό καιρό.
Μέσω του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της κ. Ν. Τσούκαλη, η ΔΗΜΑΡ τοποθετήθηκε με
αρνητικές διατυπώσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά στα περί αδυναμίας διερεύνησης λόγω του ότι η λίστα αφορούσε «μη νόμιμο αρχείο». Το κόμμα του κ. Φ. Κουβέλη  στέλνει  μήνυμα δυσαρέσκειας προς το ΠαΣοΚ για τους χειρισμούς του, θεωρεί ότι τέτοια ζητήματα πλήττουν την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και κρίνει αναγκαίο να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.
Ο κ. Τσούκαλης δήλωσε ότι: «Με το ''μη νόμιμο αρχείο", η Ισπανία εισέπραξε 6 δισ. ευρώ, η Ιταλία 570 εκατομμύρια ευρώ, ενώ 4.200 Γάλλοι προσήλθαν ''αυτοβούλως'' και τακτοποίησαν τις οικονομικές εκκρεμότητες με τις φορολογικές αρχές.
Στην Ελλάδα της νομιμότητας όχι μόνο δεν εισπράχθηκε ούτε ένα ευρώ, αλλά αναζητείται η λίστα. Οι εξηγήσεις καθίστανται πλέον επιτακτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου