Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ο Φωτόπουλος θέλει να πάρει τα ηνία της ΓΣΕΕ

Ο Φωτόπουλος θέλει να πάρει τα ηνία της ΓΣΕΕΠλώρη… για πρόεδρος της ΓΣΕΕ έβαλε ο Νίκος Φωτόπουλος. Στις εκλογές του προσεχούς Μαρτίου ο κ. Φωτόπουλος θα συγκρουστεί με τον Γιάννη Παναγόπουλο και μάλιστα ζήτησε την διαγραφή του από την «πράσινη» συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ.
Σε συγκέντρωση στελεχών της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ που έγινε τις προάλλες, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος εισηγήθηκε στους συνδικαλιστές συντρόφους του τη διαγραφή του
Νίκου Φωτόπουλου από την «πράσινη» ΠΑΣΚΕ.
Αυτό λόγω των θέσεων που έχει υποστηρίξει το τελευταίο διάστημα αλλά και της τακτικής που έχει επιλέξει με την κατάληψη δημόσιων κτιρίων και την «επαναστατική» μέθοδο αντίστασης στο νέο Μνημόνιο που προβλέπει εργασιακό Μεσαίωνα.
Η πρόταση του κ. Παναγόπουλου όχι μόνο δεν έγινε δεκτή αλλά προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Φωτόπουλος έχει παραδεχθεί ότι στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ και αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ
Στις επόμενες εκλογές για την ηγεσία της ΓΣΕΕ που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2012 ο κ. Φωτόπουλος σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα και προβλέπεται ότι ο πόλεμος με τον κ. Παναγόπουλο έχει ήδη ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου