Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Αμερικανοί πάνε κι έρχονται στη Σούδα



Την τεράστια επιχειρησιακή και υποστηρικτική σημασία της βάσης της Σούδας στο Ν ΑΤΟικο και Αμερικανικό σύστημα άμυνας ιδιαίτερα την περίοδο αυτή επιβεβαιώνει μια σειρά επισκέψεων αξιωματούχων τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα οι επισκέψεις δείχνουν ότι και το επιχειρησιακό εύρος της βάσης επεκτείνεται και πρός νότον, παράλληλα με τα αντίστοιχα ενδιαφέροντα των ΗΠΑ. Πριν λίγες ημέρες έπισκέφθηκεγια πρώτη φορά  την βάση των ΗΠΑ στο Ναράθι ο αντιναύαρχος  William French (αριστερά), Διοικητής
της Διοίκησης Ναυτικού Εγκαταστάσεις (CNIC) - του κύριου φορέα του αμερικανικού Ναυτικού που είναι αρμόδιος για την υποστήριξη των εγκαταστασεων σε όλο τον κόσμο. Συνοδευόταν από τον υποναυαρχο Anthony Gaiani,διοικητή του Ναυτικού για την  Περιφέρεια Ευρώπης,  Αφρικής και Νοτιοδυτικής Ασίας.
 
Ο αντιναύαρχος  William French είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Vanderbilt με πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού, και με δύο πτυχία: Ενα  Master of Science από την Ναυτική Μεταπτυχιακή Σχολή  και ένα Master of Arts από την Ναυτική Σχολή Πολέμου.Εχει υπηρετήσει σε πολλές επιχειρησιακές θέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου