Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δείτε τη Βέροια και τη Νάουσα σε πανοραμική απεικόνιση

Τον περασμένο Αύγουστο ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση της Νάουσας, της Βέροιας και το νοτιοανατολικό τμήμα της Περιφέρειας Αττικής από την εταιρία Greece Virtual,σε συνέχεια ..
της προσπάθειας να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδας,με σκοπό το εργαλείο αυτό να χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια των προσπαθειών για ανάδειξη και προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.
Δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει μια πλήρη και περιμετρική άποψη του χώρου που παρατηρεί, μετακινώντας με το ποντίκι του τη φωτογραφία από όποια πλευρά θέλει – πάνω – κάτω – δεξιά - αριστερά. Με αυτό το διασκεδαστικό τρόπο ο επισκέπτης τής ιστοσελίδας διαβάζει κάθε πληροφορία του χώρου που ξεναγείται, σε κείμενο στα αγγλικά και ελληνικά, βλέπει και μετακινεί την πανοραμική φωτογραφία - υψηλής ανάλυσης - στην οθόνη του, ακούει τους φυσικούς ήχους του κάθε χώρου! και φυσικά παρατηρεί και το χάρτη της Google με το ραντάρ να δείχνει το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται η πανοραμική ξενάγηση στις σημαντικότερες περιοχές.
Με απλά λόγια, ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να περιηγηθεί μέσα από τον υπολογιστή του ή ακόμα και από το κινητό του σε πολλά σημεία της Νάουσας και της Βέροιας.
Δείγμα της δουλειάς της Greece Virtual μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.greecevirtual.gr , όπου θα δείτε αντίστοιχες δουλειές για την Έδεσσα, τη Θεσσαλονίκη,
τη Σαντορίνη, την Κω, τον Άγιο Ευστράτιο και πολλά άλλα μέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου