Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου: Γιάννης Α. Πασχαλίδης Βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας



Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012,
Ο Βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε σήμερα, μαζί με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας κ. Χαράλαμπο Τουμανίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Μακάριο Σωτηριάδη, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και το Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου κ. Γεώργιο Ανδρεάδη.

Παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών κ. Σοφοκλή Φάτσιου, έγινε συζήτηση σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Υπουργός καθησύχασε τους εκπροσώπους των ΚΤΕΛ και υποσχέθηκε πως θα παραλάβουν μια δόση από τα οφειλόμενα προηγούμενων ετών, μέσα στον Οκτώβριο και άλλη μία εντός του μηνός Νοεμβρίου.

Στα πλαίσια άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο κ. Πασχαλίδης κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες :

1.    Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  κ. Ιωάννη Βρούτση με θέμα τη Σύσταση υγειονομικών επιτροπών του Ε.Τ.Α.Α. και την Ένταξη των ασθενών σε πρόγραμμα συνεδριών των Μονάδων Χρόνιας Αιμοκάθαρσης
2.    Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα, σχετικά με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης και τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη μεγάλη αύξηση της τιμής του.
3.    Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού
και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, με θέμα τις Μετεγγραφές για ειδικές κατηγορίες Φοιτητών – Σπουδαστών (πολύτεκνοι, αδέρφια σε διαφορετικές πόλεις, μονογονεϊκές οικογένειες, φοιτητές με σοβαρά προβλήματα υγείας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου