Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Θέρμανση: Πώς να αγοράσετε πετρέλαιο

Θέρμανση: Πώς να αγοράσετε πετρέλαιοΔιευκόλυνσης στους καταναλωτές για την αγορά πετρελαίου παρέχουν οι τράπεζες Eurobank, Πειραιώς-ΑΤΕ και Millennium. Λίγες εβδομάδες αφότου έχει ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου η ζήτηση έχει πέσεi στα τάρταρα, με τους περισσότερους καταναλωτές να αδυνατούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης. Η έλλειψη ρευστότητας sτα νοικοκυριά έχει ρίξει τις πωλήσεις του πετρελαίου έως και 50% σε πολλές περιοχές.
Έτσι, η Eurobank ανακοίνωσε τη δυνατότητα αποπληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης σε 6 άτοκες
δόσεις. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι όλων των πιστωτικών καρτών Eurobank, οι οποίοι θα προμηθευτούν το πετρέλαιο θέρμανσης έως και τις 30 Απριλίου 2013 από επιλεγμένα πρατήρια της ΕΚΟ μπορούν να πληρώσουν με την κάρτα τους και να χρεώσουν το ποσό σε 6 άτοκες δόσεις, ενώ κερδίζουν και 3% επιστροφή επί της αξίας της αγοράς.
Ανάλογη προσφορά έχει ανακοινωθεί και από την Τράπεζα Πειραιώς έως και το τέλος Απριλίου του 2013. Όλοι οι πελάτες της τράπεζας που έχουν πιστωτικές κάρτες Πειραιώς και ΑΤΕ μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από όλα τα πρατήρια πετρελαίου και να εξοφλούν το ποσό της πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις Το ελάχιστο ποσό συναλλαγής είναι 500 ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης και 300 ευρώ για βιοκαύσιμα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκάστοτε επιχείρηση να δέχεται συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, και η συναλλαγή να έχει χρεωθεί εφάπαξ. Για τη μετατροπή της χρέωσης της εφάπαξ αγοράς σε δόσεις οι καταναλωτές πρέπει να καλούν στα τηλέφωνα 18 2 18 έως και 5 ημέρες από την πραγματοποίηση της συναλλαγής.
Τέλος, η Millennium Bank σε συνεργασία με τη Revoil προσφέρει μέχρι 6 άτοκες δόσεις για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για ποσό παραγγελίας πάνω από 1.200 ευρώ και 3 άτοκες δόσεις για ποσό από 600 έως 1.200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου