Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ποιός θα μας σώσει από τον Φωτόπουλο;



Photo: Menelaos Myrillas / Fosphotos.com
Καταδρομείς στη Μεσογείων. Ο τίτλος θα μπορούσε να παίξει πρωτοσέλιδος σε ξένη εφημερίδα για να εξηγήσει με την πιο παραστατική εικόνα αυτό που συμβαίνει στην Πρωτεύουσα της κρίσης.Η κυβέρνηση την ώρα του γενικού αναβρασμού και ενόψει συλλαλητηρίων υποδοχής της Μέρκελ, έκρινε σκόπιμο να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Άνδρες της Ζ' Μοίρας Αμφίβιων Καταδρομών θα επιτηρούν την είσοδο του Πενταγώνου και στην περίμετρο του στρατοπέδου θα
ακροβολισθούν δυο διμοιρίες από το Κιλκίς οι οποίες έχουν εκπαιδευθεί από το ΝΑΤΟ σε τακτικές ελέγχου και καταστολής πλήθους.

Εάν το γεγονός δεν συνδέεται με πιθανά σενάρια αποκλεισμών δρόμων της πόλης κι αφορά αποκλειστικά στα σύνορα του κτιρίου του Χολαργού, τότε μιλάμε για εκπόνηση πρωτοφανούς στρατηγικού αμυντικού σχεδίου.Οι άνδρες των δύο διμοιριών δεν φέρουν όπλα (ευτυχώς) αλλά γκλομπς, ασπίδες, καπνογόνα. Όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αντικρούσουν τον εχθρό με την ντουντούκα.Ο Νίκος Φωτόπουλος με τις προτροπές του για καταλήψεις υπουργείων, οργανισμών, τραπεζών τρομοκρατεί την στρατιωτική ηγεσία τόσο που να ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Όταν ο Φωτόπουλος βγάλει και τους εναερίτες της ΔΕΗ, ελπίζω το ΓΕΕΘΑ να μην ρίξει αλεξιπτωτιστές.
   της Λίνας Παπαδάκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου