Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σκληρή στάση Φωτόπουλου: Ζητά ακόμα και blackout

Σκληρή στάση Φωτόπουλου: Ζητά ακόμα και blackoutΣκλήρυνση της στάσης των εργαζομένων της ΔΕΗ ζήτησε από το βήμα του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Φωτόπουλος. Μεταξύ άλλων  καυτηρίασε την απουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης από το συνέδριο κάνοντας λόγο για ασέβεια απέναντι στο θεσμό του συνδικαλιστικού κινήματος. Χαιρετισμούς στο συνέδριο απηύθυναν
εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της ΓΣΕΕ και ο πρόεδρος της ΔΕΗ Α. Ζερβός.
Ο κ. Φωτόπουλος χαρακτήρισε «ντουφεκιές στον αέρα» τις 24ωρες απεργίες λέγοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος δεν συμμετέχει και έχει χάσει την εμπιστοσύνη του «σε εμάς που τον εκπροσωπούμε».

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ προέβαλε αιτήματα που περιλαμβάνουν: να σταματήσει η ΔΕΗ να χρησιμοποιείται ως φοροεισπράκτορας, να μη γίνουν αυξήσεις στα τιμολόγια οι οποίες, όπως είπε, δεν θα χρειαστούν αν σταματήσει η αφαίμαξη της ΔΕΗ με ευθύνη των ρυθμιστών, να γίνουν χιλιάδες προσλήψεις στη ΔΕΗ προκειμένου να καλυφθούν τα κενά (το κονδύλι για τις υπερωρίες, όπως είπε, αρκεί για τη μισθοδοσία 3500 εργαζομένων) και να μην προχωρήσει ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου