Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

224 θέσεις νηπιοκόμων σε 11 δήμους

224 θέσεις νηπιοκόμων σε 11 δήμους  Με 224 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθούν οι παιδικοί σταθμοί έντεκα δήμων σε Αθήνα και περιφέρεια, μεταξύ των οποίων και το βρεφοκομείο του Δήμου Αθηναίων.
Με 224 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθούν οι παιδικοί σταθμοί έντεκα δήμων σε Αθήνα και περιφέρεια, μεταξύ των οποίων και το βρεφοκομείο του Δήμου Αθηναίων. Αιτήσεις υποβάλλονται σε επτά διαγωνισμούς, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν οι προθεσμίες και για τους υπόλοιπους τέσσερις
Βρεφοκομείο Δήμου Αθηναίων
Αύριο ξεκινά και θα συνεχιστεί έως και τις 2 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του Δημοτικού Βρεφοκομείου Δήμου Αθηναίων για 70 θέσεις εποχικών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού
Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι τεσσάρων ειδικοτήτων της Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και, συγκεκριμένα, των ακολούθων:
-ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - Παιδοκόμων, 27 θέσεις,
-ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 19 θέσεις,
-ΥΕ Τραπεζοκόμων, 12 θέσεις, και
-ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 12 θέσεις.
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα μηνών.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην υπερβαίνουν το 65ο έτος της ηλικίας, ενώ τα κριτήρια που θα «μετρήσουν» για την πρόσληψη είναι, μεταξύ άλλων, ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, η εμπειρία και η ιδιότητά τους ως γονέων ή μελών πολύτεκνων ή μονογονεϊκών οικογενειών.
Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως, ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ή ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Τ.Κ. 104 43, Σεπόλια, απευθύνοντάς τις στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Ιδιωτικού Δικαίου Προσωπικού.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 210 5127942.
Νομικό Πρόσωπο Ραφήνας - Πικερμίου
Δεκατρείς θέσεις εποχικών ενέκρινε το ΑΣΕΠ για το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου «Φίλιππος Καβουνίδης». Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΤΕΙ και αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα επιλεγούν από τέσσερις ειδικότητες. Την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες δύο:
- ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - Παιδοκόμων, έξι θέσεις, και
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τέσσερις θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δύο Εργάτες Καθαριότητας κατηγορίας ΥΕ και ένας Μάγειρας κατηγορίας ΔΕ.
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013, με δυνατότητα παράτασης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά στο τηλέφωνο 22940-75555.
Κοινωνική Προστασία Χίου
Στην κάλυψη πέντε θέσεων εποχικού προσωπικού προχωρά το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Χίου. Οι θέσεις κατανέμονται σε δύο ειδικότητες ως εξής:
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τρεις θέσεις, και
- ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - Παιδοκόμων, δύο θέσεις.
Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22710-22200.
Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Ελευσίνας
Δύο εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για την κάλυψη 15 θέσεων εποχικού προσωπικού στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ελευσίνας. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι τεσσάρων ειδικοτήτων των κατηγοριών ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής δύο:
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, έξι θέσεις, και
- ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων, πέντε θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δύο Μάγειρες Δευτεροβάθμιας και δύο Καθαριστές Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210-5565619.
Δήμος Πετρούπολης
Στην πρόσληψη δέκα εποχικών υπαλλήλων προχωρά ο Δήμος Πετρούπολης μετά την εγκριτική απόφαση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Οι θέσεις κατανέμονται σε τρεις ειδικότητες ως εξής:
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, οκτώ θέσεις,
- ΔΕ Μάγειρα, μία θέση, και
- ΥΕ Εργάτη Καθαριότητας, μία θέση.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 213-2024473.
Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Ηρακλείου Αττικής
Εννέα θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Ηρακλείου Αττικής. Το προσωπικό θα επιλεγεί από την Τεχνολογική, τη Δευτεροβάθμια και την Υποχρεωτική Εκπαίδευση και θα στελεχώσει τις ακόλουθες τρεις ειδικότητες:
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τέσσερις θέσεις,
- ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, τέσσερις θέσεις, και
- ΔΕ Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου, μία θέση.
Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 213-2000119.
Προσχολική Αγωγή Ηγουμενίτσας
Αύριο το μεσημέρι λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στο Νομικό Πρόσωπο «Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και Πολιτισμός» Δήμου Ηγουμενίτσας, όπου προκηρύχθηκαν εννέα εποχικές θέσεις. Οι θέσεις κατανέμονται σε δύο ειδικότητες ως εξής:
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, πέντε θέσεις, και
- ΔΕ Βρεφοκόμων Παιδοκόμων, τέσσερις θέσεις. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26653-60020.
35 εποχικοί στο Ιλιον
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων στον διαγωνισμό του Νομικού Προσώπου «Δημοτικό Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης» Δήμου Ιλίου για την κάλυψη 35 θέσεων εποχικού προσωπικού.
Οι θέσεις κατανέμονται σε τέσσερις ειδικότητες της Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ως εξής:
-ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας, δέκα θέσεις,
-ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων - Παιδοκόμων, δέκα θέσεις,
-ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας, δέκα θέσεις, και
-ΥΕ Βοηθών Μαγείρων, πέντε θέσεις.
Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης έως την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»/ΕΣΠΑ 2007-2013 «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο Στήριξης. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 213 2030178.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου