Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Επιτυχημένη η αιμοδοσία του Επιμελητηρίου Καβάλας – Συγκεντρώθηκαν 143 φιάλες

Επιτυχημένη η αιμοδοσία του Επιμελητηρίου Καβάλας – Συγκεντρώθηκαν 143 φιάλες
H 13η αιμοδοσία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Συγκεντρώθηκαν 143 μονάδες αίματος κάτι λίγο παραπάνω από τις προηγούμενες αιμοδοσίες. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες και η παραμικρή αύξηση είναι σημαντική.
 Ευχαριστούμε από καρδιάς:
- Όλους τους αιμοδότες και τις αιμοδότριες που με την παρουσία τους στο διήμερο αιμοδοσίας του Συλλόγου βοήθησαν να έχουμε μία ακόμα επιτυχημένη εξόρμηση του Συλλόγου μας.
- Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του  Νοσοκομείου Καβάλας για την άριστη συνεργασία που έχουμε καθώς και την αγάπη με την οποία συμπεριφέρονται σε όλους μας
τους αιμοδότες.
- Το πρατήριο υγρών καυσίμων Αδελφών Πούλου για τη σημαντική προσφορά του.
- Τα αρτοποιεία των αδελφών Φελλαχίδη που κάλυψαν με εδέσματα τις 2 ημέρες της αιμοδοσίας αλλά και την εκδήλωση για τους αιμοδότες που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της KAVALAEXPO 2012.
- Τα μικροβιολογικά εργαστήρια των Χάρη Καραχριστιανίδη(τρίτη αιμοδοσία), και Κονδυλία Κοράκη-Τορονίδου(δεύτερη αιμοδοσία) για τις δωρεάν εξετάσεις για όλους τους αιμοδότες.
- Τις εταιρείες ΚΡΕΚΑ ΑΕ των αδελφών Κουτσούκωστα, οινοποιείο το κελάρι διαλεκτό των Ιωάννη Αποστολίδη & Βάσω Τουρουνίδου, οινοποιείο Στάθη Τσικρικώνη, Ποτοποιία Αργυρίου, κρεοπωλείο αδελφών  Χασάπη, κρεοπωλείο Κεχαγιά Βασίλη, κρεοπωλείο Πορφυριάδη Κωνσταντίνου, για την δωρεάν προσφορά προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν στην εκδήλωση για τους αιμοδότες, στα πλαίσια της KAVALAEXPO 2012.
- Το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, παράρτημα Καβάλας για την ανεκτίμητη βοήθειά τους.
- Την Ένωση καλαθοσφαίρισης Καβάλας και προσωπικά τον πρόεδρο της κ. Παπακωνσταντίνου για την δωρεά 5 εισιτηρίων διαρκείας. Τα εισιτήρια κληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Ένωσης-Ρέθυμνο και δικαιούχοι είναι οι Μερτζιανίδου Βασιλική, Πιπιλιάγκας Χριστόδουλος, Πιπερίδης Ιωάννης, Καλανταρίδης Κων/νος και Χατζοπούλου Μαρία.
- Το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Καβάλας το οποίο κάθε χρόνο προσφέρει για τις δράσεις της Συλλόγου αιμοδοτών ένα πολύ σημαντικό ποσό, άκρως απαραίτητο για την συνέχιση της προσπάθειάς μας.
- Τέλος όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία στηρίζουν πάντοτε τις δράσεις του Συλλόγου.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο την προσπάθειά μας και καλούμε, όποιον έχει την διάθεση να προσφέρει από μέσα από τον Σύλλογο στον ωραίο αυτόν αγώνα να μας ενημερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου