Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Video: Είμαστε κακοί Γερμανοί γιατί είμαστε Έλληνες!!!

"ΓΙΝΕΤΑΙ": Ο Πίτερ Οικονομίδης στην εκπομπή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του Σταύρου Θεοδωράκη στο MEGA την Κυριακή 11-3-2012. 

«Μια από τις πιο συνηθισμένες λέξεις στην ελληνική γλώσσα, είναι: "Μαλάκα".
"Γεια σου μαλάκα", "τι κάνεις βρε μαλάκα". Το χρησιμοποιούμε πολύ. Η δεύτερη πιο συνηθισμένη έκφραση, είναι: "Δεν γίνεται". "Δεν γίνεται συνήθως σημαίνει: "Δεν έχω διάθεση να το κάνω" ... "μπορεί να γίνει, αλλά τώρα δεν ευκαιρώ, είμαι σε γεύμα". Πολλές φορές μάλιστα τις συνδυάζουν. "Δεν γίνεται ρε μαλάκα"!
"Γίνεται"! Πρέπει να ξεφορτωθούμε το "δεν" και να κρατήσουμε το "Γίνεται". Γιατί "Γίνεται".

Οφείλουμε να "Γίνεται"! Διαφορετικά έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να δημιουργήσουμε πάνω στην κρίση. Ας πάρουμε παράδειγμα τον Σάκη Ρουβά. Δεν ανεβαίνει στη σκηνή λέγοντας: "Δεν γίνεται". Η Εθνική ποδοσφαίρου το 2004 δεν πήγε στο γήπεδο της Λισσαβόνας λέγοντας "Δεν γίνεται". Ο Πύρρος Δήμας δεν είπε "Δεν γίνεται". Και οι άνθρωποι που έχτισαν τον Παρθενώνα σίγουρα δεν είπαν "Δεν γίνεται". Γιατί "ΓΙΝΕΤΑΙ". "ΓΙΝΕΤΑΙ".

Έγινε μια έρευνα παγκοσμίως σε 32 χώρες και είμασταν κάπου στην μέση όμως στην αυτοεκτίμηση είμασταν τελευταίοι. ... Δεν είναι πάντα ο πιο όμορφος που κεδρίζει, είναι αυτός που πιστεύει πως θα το κάνει!

Δεν είμαστε καλοί Γερμανοί. Είμαστε κακοί Γερμανοί γιατί είμαστε Έλληνες! Είμαστε αυτό που είμαστε και το μόνο που μπορούμε να είμαστε είναι καλοί Έλληνες. Γίνεται .... ΓΙΝΕΤΑΙ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου