Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του σωματείου της ΒΦΛ

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του σωματείου της ΒΦΛ
Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του σωματείου της ΒΦΛ
Συγκροτήθηκε χθες το πρωί σε σώμα η νέα διοίκηση του σωματείου των εργαζόμενων στη ΒΦΛ. Δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Πρόεδρος παρέμεινε ο Γιώργος Τσιμενίδης, πάνω κάτω ίδια είναι τα πρόσωπα στις υπόλοιπες θέσεις του προεδρείου. Σημειώνουμε ότι οι εκλογές έγιναν Πέμπτη και Παρασκευή. Η συμμετοχή ήταν μικρότερη προηγούμενων ίδιων διαδικασιών ενώ ο συνδυασμός του ΠΑΜΕ έλαβε 27 ψήφους κι όπως φαίνεται για μία ψήφο δεν εξασφάλισε έδρα στο νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Πρόθεση της νέας διοίκησης είναι να απευθυνθεί άμεσα στην εταιρία ζητώντας να αρχίσουν πάλι οι
διαπραγματεύσεις για την νέα σύμβαση. Οι εργαζόμενοι δεν θα έλεγαν όχι σε μια συνάντηση που θα γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας.
Όσο για την πληρωμή της προκαταβολής, έπρεπε να γίνει την 1η Σεπτέμβρη αλλά φυσικά δεν έγινε. Η καταβολή της εξόφλησης άργησε πολύ με αποτέλεσμα η εταιρία να μην πληρώσει την 1η Σεπτέμβρη. Είναι άγνωστο πότε θα γίνει η πληρωμή αυτή. Η καθυστέρηση από λίγων ημερών που ήταν κατέληξε να είναι 15 ημερών με αποτέλεσμα η μια πληρωμή να πέφτει πάνω στην άλλη κτλ.
Σύμφωνα με την συγκρότηση σε σώμα, το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής: Γιώργος Τσιμενίδης Πρόεδρος. Ιορδάνης Παπαντίδης αναπληρωτής Πρόεδρος, Νίκος Βογιατζίδης γενικός γραμματέας, Στρατός Παπαδόπουλος αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Γιώργος Ουζούνης αντιπρόεδρος, Βούλα Τσεντεμεϊδου ταμίας. Οι Πούλιος-Μάνταλος-Τσετίνης μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου