Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Του πήραν το γύρο μαζί με τη σούβλα!

gyros-soublatzidikoΔεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά ομαδικών επιθέσεων σε καταστήματα και πολίτες στο Αγρίνιο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι όλων αυτών
Πριν από δυο 24ωρα περίπου ομάδα ατόμων μπήκε σε οβελιστήριο-εστιατόριο και πήρε ολόκληρο το γύρο που είχε βάλει ο ιδιοκτήτης να ψηθεί! Φόρτωσαν το λάφυρο σε αμάξι αγροτικού τύπου και έφυγαν πετώντας στο έδαφος και μερικές καρέκλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε σαν συνέχεια άλλου περιστατικού στο συγκεκριμένο μαγαζί
όπου η ίδια ομάδα, αφού έφαγε και πήρε και για το σπίτι τρόφιμα αξίας πάνω από 200 ευρώ, έφυγε αφήνοντας προκλητικά το λογαριασμό απλήρωτο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης τους απείλησε ότι θα πάει στην αστυνομία για το θέμα και ακολούθησε η νέα επίσκεψη.
Τα παραπάνω είναι γεγονότα που συμβαίνουν συχνά πλέον, καθώς και άλλοι μαγαζάτορες έχουν παραπονεθεί για παρόμοιες ομαδικές συμπεριφορές-κυρίως από ομάδες νεαρών ρομά-που έχουν προκαλέσει ακόμη και πανικό στους θαμώνες τους. Πολλές φορές τέτοιες παρενοχλήσεις και «ψαξίματα» γίνονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με αυτοκίνητα που κινούνται όλα μαζί, δίνοντας την αίσθηση ότι πρόκειται για ξεκαθαρίσματα της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου