Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Λιγοστεύουν τα δρομολόγια και στη γραμμή Κεραμωτής – Θάσου

Λιγοστεύουν τα δρομολόγια και στη γραμμή Κεραμωτής – Θάσου
Η κίνηση από την Καβάλα για τη Θάσο περιορίζεται. Οι εταιρίες ανησυχούν και κατά πρώτον πετυχαίνουν μία πρώτη μείωση των δρομολογίων. Μέχρι το τέλος του μήνα τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή – Θάσος, από 16 γίνονται 14.
Ειδικότερα μειώνονται κατά 2, τα έξι απογευματινά. Σχετικό αίτημα κατέθεσαν οι δύο εταιρίες. Έγινε έλεγχος των στατιστικών στοιχείων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ συμφώνησε και το κεντρικό λιμεναρχείο Καβάλας.
Αυτές οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις αφορούν μόνο τα απογευματινά δρομολόγια. Οφείλονται δε
στη μειωμένη κίνηση.
Τι θα γίνει όμως από την 1η Νοέμβρη, όταν όλα αλλάζουν; Εδώ δε μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Εικάζεται ότι οι ναυτιλιακές εταιρίες που βρίσκονται για χρόνια στην περιοχή, θα καταθέσουν νέες προτάσεις συμπεριλαμβάνοντας και τη γραμμή του Πρίνου.
Για την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχει μία καινούρια εταιρία που έχει καταθέσει δρομολόγια μόνο για τη θερινή περίοδο, στη γραμμή Κεραμωτής – Θάσου.
Τον Οκτώβριο τα δρομολόγια μειώνονται περεταίρω στη γραμμή αυτή, ενώ στο μεταξύ θα πρέπει ν΄ αποφασίσει το συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών για όλα τα δρομολόγια από την 1η Νοέμβρη 2012 μέχρι 31 Οκτώβρη 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου