Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Αποσπάσεις καθηγητών Δ/θμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ

 Του Αιρετού (ΚΥΣΔΕ) Δ. Καρλαύτη
Την Πέμπτη 13-9 εξετάσθηκαν και ενεκρίθησαν όλες οι αιτήσεις παραίτησης εκπ/κών για οικογενειακούς λόγους και λόγους υγείας. Επίσης αποφασίσθηκε απο το Συμβούλιο την Τετάρτη και Πέμπτη 19 και 20 Σεπτεμβρίου να γίνει η τρίτη φάση αποσπάσεων απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Ήδη
δόθηκε εντολή απο την διοίκηση να σταλούν όλες οι αιτήσεις ενστάσεων και επανεξετάσεων απο τις Δ/νσεις στην Κεντρική υπηρεσία.
Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στο ΚΥΣΔΕ πέραν από την κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών τα οποία πρέπει όμως να δοθούν σωστά απο τις Διευθύνσεις, να γίνουν και αποσπάσεις απο περιοχές που οι συνάδελφοι είναι υπεράριθμοι σε άλλες περιοχές που υπάρχουν υπεραριθμίες στην ειδικότητα. Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στην υπηρεσία αντίθετα λύνει τεράστια προβλήματα των συναδέλφων.
Πρέπει η διοίκηση να δει με ευαισθησία τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν μακριά απο τα σπίτια τους και μάλιστα μέσα σε αυτήν την μεγάλη οικονομική κρίση με τις περικοπές και τις μειώσεις των αποδοχών τους.
Τέλος οι διορισμοί της δεύτερης φάσης των αναπληρωτών πρέπει να γίνουν μετά την τρίτη φάση των αποσπάσεων των μονίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου