Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γιάννης Α. Πασχαλίδης Βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας


                                         Δελτίο Τύπου
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012,
Ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, μετά τις επαφές που είχε τη Δευτέρα με τη Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας, επισκέφθηκε σήμερα το Υπουργείο Υγείας. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά και τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. Σταύρο Πεντέα, όπου παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στο Νοσοκομείο Καβάλας.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα προσληφθεί Ιατρικό Προσωπικό των παρακάτω ειδικοτήτων: Ιατροδικαστή, Μικροβιολόγου,
Καρδιολόγου, Νευρολόγου, Νευροχειρουργού, Παιδοψυχιάτρου και Χειρουργού. Τα υπόλοιπα αιτήματα επίσης εξετάζονται και προγραμματίζονται αντίστοιχες δράσεις.  

Παράλληλα, την ίδια μέρα, συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Πρόνοιας κ. Σπύρο Κοκκινάκη και έθεσε το θέμα της ενίσχυσης προς τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων του Νομού Καβάλας (Πουλίδειο Γηροκομείο Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καβάλας, Κωνστάντειο Γηροκομείο του Σωματείου Αγ.Κωνσταντίνος και Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Χρυσούπολης), του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ Ν.Καβάλας και του Ιδρύματος της Αγίας Μαρίνας.

Παραβρέθηκε επίσης, στην απονομή του Βραβείου Ήθους για την περσινή σεζόν 2011-2012 στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που πραγματοποιήθηκε μαζί με την κλήρωση των αγωνιστικών της Basket League, στην αίθουσα τελετών του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου