Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Βρεθήκαν σήμερα το απόγευμα – Ο Ιωαννίδης προχωράει τη λύση

Βρεθήκαν σήμερα το απόγευμα – Ο Ιωαννίδης προχωράει τη λύση
Η αποφασιστικότητα του Γιάννη Ιωαννίδη να δώσει λύση στο θέμα, μάλλον είναι το θετικό γεγονός των τελευταίων ωρών για τις 3 ομάδες που ταλαιπωρούνται από τις αρχές του καλοκαιριού.
Ο υφυπουργός θέλει να τελειώσει η όλη υπόθεση θετικά για τις 3 ομάδες. Αύριο ίσως κάνει δεκτά τα αιτήματα της ΕΠΟ, της Σουπερ Λιγκ και της FootBall League. Σήμερα το απόγευμα συναντήθηκαν οι 3 φορείς και υποστηρίζουν πλέον ένα κοινό πλαίσιο.
Η συνάντηση δεν έγινε τελικά σήμερα το πρωί, λόγω της απογευματινής γενικής συνέλευσης της
ΕΠΑΕ, όπου έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Αν πάντως καθυστερήσει περισσότερο η όλη υπόθεση, τότε θα είναι καταστροφικό για τον ΑΟΚ, που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία. Σήμερα η το αργότερο αύριο πρέπει να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή στη Β` Εθνική.
Αν δε γίνει κάτι τέτοιο, τότε αρκετοί παίκτες που ήδη έχουν συμφωνήσει με τους ανθρώπους του ΑΟΚ, θα φύγουν γι` άλλες πολιτείες.
Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο των ανθρώπων του ΑΟΚ, χθες ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Το θεωρούσαν σίγουρο, ότι θα τελειώσει επιτέλους θετικά. Οι διαβεβαιώσεις από την Αθήνα, ήταν το κυριότερο στοιχείο που έφερε αυτή την αισιοδοξία.
Αν σήμερα κριθεί θετικά, τότε ο ΑΟΚ ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ξεκινήσει προπονήσεις. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί, ξεπερνάνε τους 20. Απλά δεν ανακοινώνονται για λόγους ευνόητους. Μερικοί όμως δε θα περιμένουν για πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου