Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Να πχ. ένας λόγος για τον οποίο ο Χατζηνικολάου ανέλαβε το συμβόλαιο εναντίον του Μεϊμαράκη

Ποιοι πρώην και νυν πολιτικοί και ντόπιοι "Νταβατζήδες" ενοχληθήκαν και γι' αυτό και έβαλαν την λάσπη στον ανεμιστήρα και συκοφαντούν όπως και το 2008 με το Βατοπαίδι; Για γέλια είναι και μόνο η αναφορά ότι οι 3 πρώην υπουργοί "φάγανε 500 δις" (ότι και να πεις στον Έλληνα έτσι που έχει λαλήσει θα το πιστέψει...) τη στιγμή που Λαλιώτηδες και Μαντέληδες είναι όχι μόνο ελεύθεροι αλλά και στο απυρόβλητο!! Δείτε τι μπορεί να τους φόβισε για να μας πουλάνε τέτοια φούμαρα και να ακυρώσουν αποκαλύψεις που έρχονται:
Επιτροπή για τον επανέλεγχο των πόθεν έσχες των πολιτικών
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/08/2012

Αφορά σε έχουν θητεύσει σε κυβερνητικές θέσεις το διάστημα 1974 – 2012
Το έργο της επιτροπής που θα προωθήσει τον επανέλεγχο - ή και τον αρχικό έλεγχο - των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των εν ζωή πολιτικών που έχουν θητεύσει σε ανώτατες κυβερνητικές θέσεις από το 1974 ως και το 2012, ήταν ένα από τα βασικά θέματα κατά την συνάντηση την Πέμπτη του προέδρου της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη με τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Γ. Σούρλα.

Η επιτροπή, η όποια σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη έχει ήδη συγκροτηθεί, θα προχωρήσει στον έλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών στελεχών, που διατέλεσαν ή και διατελούν από τη Μεταπολίτευση ως τις μέρες μας Πρωθυπουργοί, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό Κοινοβούλιο, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί κυβερνήσεων.

Παράλληλα, θα εξεταστούν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των συζύγων καθώς και των ανηλίκων τέκνων τους. Τη συγκρότηση της επιτροπής προβλέπει ο νόμος 4065/2012.

www.tovima.gr/politics/article/?aid=471735

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου