Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δημόγλου: "Να μην τα παρατάμε"

Η "χάλκινη" Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Δημόγλου έστειλε το δικό της μήνυμα στους Έλληνες.
Προσεύχεται για βροχή στο 100άρι (video). Η Αλεξάνδρα Δημόγλου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 400 μέτρα στην κατηγορία T13 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η κάτοχος τεσσάρων παραολυμπιακών μεταλλίων ξεχωρίζει πλέον το "βρετανικό" μετάλλιο και εξήγησε τους λόγους σε συνέντευξη της στο κανάλι της ελληνικής Παραολυμπιακής επιτροπής (ΕΠΕ).
"Αν και έχασα στο νήμα το αργυρό μετάλλιο, έχω τόση μεγάλη χαρά που δεν το σκέφτομαι. Αυτό το μετάλλιο αισθάνομαι ότι είναι μια επιβράβευση σε μια δύσκολη χρονιά
και θα προσπαθήσω για το καλύτερο στο 100άρι", τόνισε η αθλήτρια από την Καβάλα και ευχαρίστησε τους κατοίκους της πόλης της για τη βοήθεια και τη δύναμη που της έδωσαν.
Για το 100άρι θέλει βροχή προκειμένου να διεκδικήσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην παραολυμπιακή καριέρα της
"Μου φτιάχνει τη ψυχολογία η βροχή", είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε το θαυμασμό της για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.
Για το τέλος μια μεγάλη αθλήτρια έδωσε το δικό της μήνυμα από τη βρετανική πρωτεύουσα σε όλους εμάς τους υπόλοιπους. "Πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο και να μην τα παρατάμε", ήταν τα σοφά λόγια της.
Δείτε τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας:

Alexandra Dimoglou (London Paralymics bronze) από vivinamou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου