Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ



epitropi antagonismou.gif
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι ανεξάρτητη αρχή και έχει ως αποστολή την εφαρμογή του ν.3959/2011 για την «προστασία του ελεύθερου ανταγωνισμού» (ΦΕΚ 93/τ. Α΄/20.4.2011).
Προκειμένου να καλύψει σοβαρές και επείγουσες ανάγκες της σε προσωπικό, ανακοινώνει την πρόθεσή της να αποσπάσει υπαλλήλους των κάτωθι κατηγοριών, κλάδων και ειδικοτήτων:
1) Τέσσερις (4) υπαλλήλους κατηγορίας θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο Δίκαιο του Ανταγωνισμού.
2) Δύο (2) υπαλλήλους κατηγορίας θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με ειδικότητα στο
γνωστικό αντικείμενο των Εφαρμοσμένων Οικονομικών
(Μικροοικονομική Θεωρία και Πολιτική, Οικονομετρία, Πολιτική Ανταγωνισμού)
3) Έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού –Οικονομικού
4) Δύο (2) υπαλλήλους του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής
5) Έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Διοικητικού –Λογιστικού
6) Έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής
7) Δύο (2) υπαλλήλους του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικών Γραμματέων
8) Δύο (2) υπαλλήλους του κλάδου ΥΕ Επιμελητών
Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τις αποσπάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον ημερήσιο τύπο, να υποβάλλουν στην κατωτέρω ταχυδρομική διεύθυνση, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ιδιοχείρως τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9 π.μ.- 3 μ.μ.:
ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού
Κότσικα 1Α & 28ης Οκτωβρίου,
Τ.Κ. 10434, Αθήνα
Αίτηση για την Προκήρυξη αριθ. οικ.7149/20.9.2012
τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1) Αίτηση – υποψηφιότητα, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, αρ. τηλεομοιοτυπικού, ηλεκτρονική διεύθυνση – Βλ. συνημμένο υπόδειγμα).
2) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, υπογεγραμμένο από τον ενδιαφερόμενο.
3) Αντίγραφα τίτλων σπουδών και βεβαιώσεις από όπου να προκύπτουν τα αναγκαία προσόντα.
4) Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας
5) Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών της Υπηρεσίας του υποψηφίου από το οποίο να προκύπτουν: τα έτη προϋπηρεσίας, ο βαθμός στην ιεραρχία, τυχόν ηθικές αμοιβές, στοιχεία της πειθαρχικής κατάστασης του υποψηφίου, καθώς και ότι ο υπάλληλος δεν έχει οποιοδήποτε κώλυμα απόσπασης.
Επισημαίνεται ότι:
α) Απαγορεύεται η απόσπαση υπαλλήλου πριν παρέλθει διετία από το διορισμό του.
β) Απαγορεύεται η απόσπαση υπαλλήλου που έχει επιλεγεί ως προϊστάμενος οργανικής μονάδας.
Αντίγραφο της αίτησης να κοινοποιηθεί ταυτόχρονα και στην Υπηρεσία Διοικητικού στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι. Προκειμένου για υπαλλήλους Ν.Π.Δ.Δ. ή Κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και Δ.Ε.Κ.Ο., η αίτηση κοινοποιείται υποχρεωτικά και στο εποπτεύον Υπουργείο. Η δε κοινοποίηση πρέπει να προκύπτει από την αίτηση του υπαλλήλου.
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία πρωτοκόλληση της αίτησης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, εφόσον ο υποψήφιος την υποβάλει ιδιοχείρως, άλλως από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Δ. Εντός 15 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατόπιν εισήγησης της Γενικής Διευθύντριας, θα συνεδριάσει προκειμένου να αξιολογήσει τις αιτήσεις των υποψηφίων και να προωθήσει για την έκδοση της κοινής απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του αρμοδίου κατά περίπτωση Υπουργού, κατά τα προβλεπόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 15 του ν.3335/2005 (Α΄95), για την απόσπαση όσων επιλεχθούν.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210- 88.09.170, 210-88.09.140 (Αρμόδιοι: κα Ε. Σχοινά και κα Ε. Βασιλειάδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου