Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ε.Κ. Καβάλας στην Βαλκανική Λίγκα!

Η Ε.Κ. Καβάλας στην Βαλκανική Λίγκα!
Μια νέα πρόκληση καλείται να αντιμετωπίσει, φέτος, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς εκτός από την Α1 κατηγορία μπάσκετ θα λάβει μέρος και στην Βαλκανική Λίγκα!
Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι από την επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας (http://www.balkanleague.net/). Στην ανακοίνωση της λίγκας επισημαίνεται ότι ο διευθυντής της , Σάι Στρικς, βρέθηκε πριν μερικές ημέρες στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθούν και τα τυπικά και η ομάδα του Κρις Χουγκάζ να πάρει μέρος τη νέα σεζόν στη Βαλκανική Λίγκα. Η ΕΟΚ αποδέχτηκε το αίτημα
και έτσι η Βαλκανική Λίγκα με τη σειρά της ευχαρίστησε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Καβάλα κ. Παπακωνσταντίνου για την απόφασή τους, χαρακτηρίζοντας την συμμετοχή της ΚΑΕ Καβάλας ως «ένα σημαντικό βήμα για την Καβάλα και την Ελλάδα ως ένα μπασκετικό έθνος σε όλα τα επίπεδα.» Επιπλέον, στην ανακοίνωση της λίγκας τονίζεται θα λάβουν μέρος και Έλληνες διαιτητές στους φετινούς αγώνες.
Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει η ΚΑΕ Καβάλας
Μέχρι στιγμής έχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή στην λίγκα των εξής ομάδων:
 
Λέφσκι Σόφιας
 
Βουλγαρία
 
Ρίλσκι Σπόρτιστ
Βουλγαρία
 

Μπροντ Σβιέτλοστ
Κροατία
 
Γκαλίλ Γκιλμπόα (η νικήτρια της περσινής λίγκας)
Ισραήλ
 
Μόρναρ Μπαρ
Μαυροβούνιο
 
Τεόντο Τιβάτ
Μαυροβούνιο
 
ΟΚΚ Βελιγραδίου
Σερβία
Το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης θα εξαρτηθεί από το αν ο αριθμός των ομάδων θα παραμείνει στις οκτώ ή θα αυξηθεί στις δέκα (πέρσι συμμετείχαν 12 ομάδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου