Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκεφάλισε το βιαστή της και «έσωσε την τιμή της»! (βίντεο)

Η ανατριχιαστική σκηνή θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων όσων έγιναν μάρτυρες του ασύλληπτου και πρωτοφανούς περιστατικού στο χωριό Γιαλβάτς, της νοτιοδυτικής Τουρκίας.

Έχοντας «σώσει την τιμή» της, η 26χρονη Νεβίν Γιλντιρίμ, μητέρα δύο παιδιών έτρεχε στους δρόμους του χωριού κρατώντας στο χέρι της το κεφάλι του βιαστή της, του 35χρονου Νουρετίν Γκιντέρ. Η πορεία της σταμάτησε στην κεντρική πλατεία όπου και απόθεσε το κεφάλι, προκαλώντας ρίγη στους παρευρισκόμενους.

Τα λόγια που άρθρωσε μπροστά στους «θεατές» λίγα: «Μην μιλάτε πίσω από την πλάτη μου, μην
παίζετε με την τιμή μου. Να το κεφάλι του ανθρώπου που έπαιξε με την τιμή μου».

Η ιστορία άρχισε όταν ο σύζυγος της Γιλντιρίμ έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο για να δουλέψει σαν εποχικός εργάτης σε άλλη πόλη.

Ο Γκιντέρ, παντρεμένος με θεία του συζύγου της, άρχισε να την επισκέπτεται τακτικά και με την απειλή όπλου τη βίαζε συνέχεια, θυμίζοντάς της πως αν προσπαθούσε να αμυνθεί ή να μιλήσει θα σκότωνε τα παιδιά της, ηλικίας δύο και έξι ετών, αναφέρει το CNN.

Οι βιασμοί δεν σταμάτησαν, μόνο που η γυναίκα αποφάσισε πως δεν πάει άλλο και στις 28 Αυγούστου, αφού πρώτα πήρε το όπλο του, τον κυνήγησε, τον πυροβόλησε και όταν βεβαιώθηκε πως είναι νεκρός  με όπλο, τον αποκεφάλισε.

Στο μεσοδιάστημα, η 26χρονη έμεινε έγκυος από τον βιαστή της και υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως ο 35χρονος την απειλούσε με γυμνές φωτογραφίες της, τώρα που είναι έγκυος.

Η Γιλντιρίμ σκέφτηκε να το αναφέρει στην αστυνομία, αλλά φοβούμενη πως εκείνος θα τη ρεζίλευε, ισχυριζόμενος ότι είναι ανήθικη, σιώπησε.

Τώρα, δεν την νοιάζει ούτε το να πεθάνει αρκεί να της επιτρέψουν να κάνει έκτρωση.

Τουρκικές οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών ήδη τη θεωρούν ηρωΐδα.

Ο Γκιντέρ ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου