Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Άθλιες συνθήκες διαβίωσης στον Τουρκικό Στρατό...Σύμφωνα με Τουρκικά ΜΜΕ

Τα στρατόπεδα προσφύγων είναι καλύτερα από τα στρατόπεδα των Οπλιτών του Τούρκικου Στρατού !!( κατά τα άλλα δείτε Σουλειμάν Γκιαούρηδες )
Στο μεταξύ βγαίνουν στο φως ότι οι Τούρκοι με τα τεθωρκισμένα οχήματα που συνόδευαν την φάλαγγα των οπλιτών  όταν άρχισαν τα πυρά το έβαλαν στα πόδια !
Σφοδρές επικρίσεις σε όλα τα επίπεδα δέχεται ο Τουρκικός Στρατός με αφορμή την πρόσφατη επίθεση των Κούρδων ανταρτών σε φάλαγγα οχημάτων


που εκινείτο στον οδικό άξονα μεταξύ Bingöl και Muş με αποτέλεσμα το θάνατο
δέκα οπλιτών και τον τραυματισμό τουλάχιστον εβδομήντα. Η τουρκική εφημερίδα Taraf αποκαλύπτει ότι τα τεθωρακισμένα
οχήματα που συνόδευαν τη φάλαγγα των λεωφορείων εξαφανίστηκαν όταν εξαπολύθηκαν τα πυρά των Κούρδων ανταρτών, αφήνοντας απροστάτευτους 200 Τούρκους οπλίτες ενώ η Sözcü με χθεσινό πρωτοσέλιδο τίτλο “Zωντανοί με λεωφορείο, νεκροί με ελικόπτερο” καυτηριάζει το γεγονός ότι ο Τουρκικός Στρατός επέλεξε να μεταφέρει οδικώς τους
οπλίτες στις ακριτικές Μονάδες. H νέα εξέλιξη στο θέμα είναι η διαρροή ενός βίντεο από κινητό τηλέφωνο στα social media της γείτονος, το οποίο δείχνει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής που επικρατούν σε Μονάδα του Τουρκικού Στρατού της περιοχής Muş. Στο βίντεο εμφανίζονται Τούρκοι οπλίτες, άλλοι με πολιτικά και άλλοι με την παραλλαγή, να κοιμούνται στοιβαγμένοι σε θαλάμους ενώ παντού υπάρχουν ακαθαρσίες. Όπως σημειώνει η Radikal, η εικόνα παραπέμπει περισσότερο σε στρατόπεδο προσφύγων. Σημειώνεται ότι οι γόνοι των προνομιούχων οικογενειών της Τουρκίας υπηρετούν στην ανατολική Θράκη και τα μικρασιατικά παράλια σε αντίθεση με τους φτωχούς της Ανατολίας που προωθούνται στις εμπόλεμες ζώνες της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου