Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Ταλιμπάν χτύπησαν το στρόπεδο που υπηρετεί ο πρίγκηπας Χάρυ


Οι Ταλιμπάν χτύπησαν το στρόπεδο που υπηρετεί ο πρίγκηπας Χάρυ

Τη στρατιωτική βάση στο νότιο Αφγανιστάν, όπου σταθμεύει και ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας Χάρι, έπληξαν οι Ταλιμπάν κατά τα διάρκεια ένοπλης φονικής επίθεσης, με δύο αμερικανούς στρατιώτες νεκρούς.
Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, κατά τη στιγμή της επίθεσης ο πρίγκιπας Χαρι ήταν στη βάση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκτέθηκε σε κίνδυνο η ζωή του.
Αμερικανοί αξιωματούχοι, μιλώντας νωρίτερα υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσαν στο Ρόιτερς, ότι δύο αμερικανοί πεζοναύτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης που έγινε στο στρατόπεδο Μπαστιόν.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αμερικανοί αξιωματούχοι, από τη φονική επίθεση των Ταλιμπάν στο στρατόπεδο που βρίσκεται στη νότια επαρχία Χελμάντ, τραυματίστηκαν και άλλοι νατοϊκοί στρατιώτες, χωρίς όμως να αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες, για τις εθνικότητες των τραυματισμένων στρατιωτών.
Επίσης δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ανταρτών που συμμετείχαν στην επίθεση, ούτε αν υπήρξαν απώλειες στις τάξεις των Ταλιμπάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου