Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κινητοποιήσεις έκπληξη στο νοσοκομείο

Κινητοποιήσεις έκπληξη στο νοσοκομείο
Κινητοποιήσεις έκπληξη προετοιμάζουν για αύριο κι μεθαύριο οι γιατροί του νοσοκομείου Καβάλας. Προσκαλούν τα μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών να βρίσκονται στις 10.00 το πρωί σήμερα στην είσοδο του νοσοκομείου. Πρόσκληση που απευθύνουν και προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αφού επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουνε γίνει, σήμερα οι κινητοποιήσεις θ΄ αρχίσουν με καταλήψεις που θα γίνουν μέσα στο χώρο του νοσοκομείου.
Αύριο τα πράγματα φαίνεται να σοβαρεύουν αφού υπάρχουν φήμες ότι θα κλείσουν δρόμοι.
Ειδικότερα ο κόμβος του Αγίου Σίλα ή και η Εγνατία οδός στο ύψος του συγκεκριμένου κόμβου.
Οι συνδικαλιστές γιατροί αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς θέλουν να έχουνε υπέρ τους το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Το θέμα το χειρίζεται το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, σε σχέση και με το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης την περασμένη εβδομάδα.
Την περασμένη εβδομάδα οι γιατροί του νοσοκομείου Καβάλας πληρώθηκαν με καθυστέρηση – είναι αλήθεια – τις εφημερίες των μηνών Απριλίου – Μαϊου 2012. Πλην όμως υπάρχουν νέες περικοπές στον ορίζοντα με το νέο πακέτο μέτρων που προετοιμάζεται αλλά και οι εκκρεμότητες από τις υποτιθέμενες πληρωμένες εφημερίες. Έτσι δεν εχει πληρωθεί το 25% των εφημεριών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2012, ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με τις εφημερίες του Μαρτίου, ενώ οι εφημερίες από τον Ιούλιο και μετά θα έχουνε κι αυτές νέες περικοπές, μέχρι και 50%.
Οι κινητοποιήσεις των γιατρών του νοσοκομείου Καβάλας γίνονται σε συνεννόηση με την ομοσπονδία, πλην όμως σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας γίνονται δυναμικές κινητοποιήσεις στις οποίες κατά κάποιο τρόπο προχωρά με μικρή καθυστέρηση και η Ένωση Γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου