Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Επίθεση ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον ξαφνικό έρωτα με τους "μπάτσους και τα γουρούνια"

«Δεν μπορώ την υποκρισία! Δε γίνεται το πρωί να φωνάζεις “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι” και το βράδυ να κρατάς πανό μαζί με τους αστυνομικούς».
Με αυτά τα λόγια ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος  «φωτογράφησε» τη χθεσινή παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδήλωση διαμαρτυρίας των ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο κ. Παπαδόπουλος με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να κατονομάσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αποδοκίμασε την εκπροσώπηση της Κουμουνδούρου στην διαδήλωση, με τη συμμετοχή -μεταξύ των άλλων- της κυρίας Ρένας Δούρου, του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και του κ. Δημήτρη Τσουκαλά.

Λίγες ώρες πριν τη διαδήλωση, ο πρόεδρος της ΚΟ κ. Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματά τους και δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, χωρίς να τους διαχωρίζει από τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Νέα Δημοκρατία σχολίασε λέγοντας πως «σήμερα ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την Ελληνική Αστυνομία. Παίζει άλλο ένα παιχνίδι δημαγωγίας. Είναι ο ίδιος που προεκλογικά υποσχόταν την κατάργηση και τον αφοπλισμό της. Και είναι το κόμμα του που έβριζε τους αστυνομικούς σαν “διεφθαρμένους” και “ανεύθυνους”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου