Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Την Κυριακή η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Την Κυριακή η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγώνΥποκύπτει απ ότι φαίνεται στις πιέσεις των πολιτικών αρχηγών για σύσκεψη πριν την έλευση της τρόικας ο Αντώνης Σαμαράς αίτημα που το Μαξίμου είχε αρχικά απορρίψει. Στόχος των κκ Κουβέλη και Βενιζέλου είναι να περιορίσουν το πολιτικό κόστος δείχνοντας πως χαλιναγωγούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τελευταίςε πληροφορίες θέλουν τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών να παραγματοποιείται την Κυριακή. 
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά
είχαν επικοινωνία για το θέμα με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Είχε προηγηθεί αίτημα τόσο του Ευάγγελου Βενιζέλου όσο και του Φώτη Κουβέλη για να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα, με το Μέγαρο Μαξίμου αρχικά να προσανατολίζεται σε σύσκεψη μετά και τις επαφές του Πρωθυπουργού με τον Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ την Τρίτη στη Φραγκφούρτη.
Την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές για έλλειμμα συντονισμού στην κυβέρνηση. Eίναι δυνατόν να μην υπάρχουν τακτικές συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, διερωτήθηκε, κρίνοντας ως απολύτως απαραίτητο το συντονισμό τους εν όψει των συναντήσεων με την τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου