Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ



stratopedo


Δεκαπέντε Κέντρα Νεοσυλλέκτων και άλλα δεκα στρατόπεδα θα κλείσουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο δέκα από τα είκοσι πέντε κέντρα νεοσυλλέκτων που λειτουργούν σήμερα.
Τα δέκα νέα κέντρα εκπαίδευσης θα είναι διακλαδικά και θα βρίσκονται σε μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτόματα θα κλείσουν τα κέντρα προπαίδευσης της Αεροπορίας στην Τρίπολη και του Ναυτικού στον Πόρο και τον
Σκαραμαγκά.
Ωστόσο, έντονο είναι το παρασκήνιο για την επιλογή των κέντρων εκπαίδευσης που θα κλείσουν. Το κριτήρια με τα οποία θα επιλεγούν τα κέντρα νεοσυλλέκτων που θα παραμείνουν είναι το κόστος συντήρησης τους. Σύμφωνα με αυτό το κριτήριο, περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν ανοιχτά έχουν τέσσερα Κέντρα στην Πελοπόννησο, δύο στην Αττική, ένα στην Ήπειρο, ένα στην Στερεά Ελλάδα, ένα από τα τέσσερα στη Δυτική Μακεδονία και άλλο ένα στη Δυτική Ελλάδα ή στην Κρήτη.
Τέλος, μέχρι το τέλος του 2012 θα πρέπει να κλείσουν άλλα δέκα στρατόπεδα που παλαιότερα λειτουργούσαν ως Κέντρα Εκπαίδευσης και παραμένουν ανοιχτά παρότι έχουν παύσει να υποδέχονται νεοσύλλεκτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου