Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σχέδια ανωμαλίας καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ



Σχέδια ανωμαλίας καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αναφερόμενος στην πολιτική απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού.
Όπως σημειώνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εξαγγέλλει σκληρή στρατηγική», λαϊκή αυτοοργάνωση και αγώνα ανατροπής, αντιγράφει από τη μια πρακτικές άκρων και ακροτήτων και από την άλλη διαμαρτύρεται
γιατί οι πολίτες αντιλαμβάνονται τα παιχνίδια του.
«Η Δημοκρατία έχει δύναμη και αντιστέκεται. Σχέδια ανωμαλίας δεν αντέχει ο τόπος και δεν θα περάσουν. Οι πολίτες είναι πολύ πιο ώριμοι απ’ όσο νομίζουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει.
Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΚΠΕ του ΣΥΝ συζητήθηκε ένα ευρύ πλαίσιο ως προς την κατάσταση της χώρας και την κυβερνητική πολιτική, που περιλαμβάνει την αντίσταση στο Μνημόνιο και στα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, την εκλαΐκευση της προγραμματικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σε μεγάλο βαθμό αναπτύχθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης για στην στήριξη των πλέον αδύναμων στρωμάτων του πληθυσμού που πλήττονται από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου