Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτή πόρτα προς ΣΥΡΙΖΑ από Καμμένο

Ορθάνοιχτη άφησε την πόρτα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ. «Δεν έχω πει ότι με τον κ. Τσίπρα δεν θα συνεργαστώ ούτε νεκρός», δήλωσε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερώτηση του «Ελεύθερου Τύπου».
Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφορές με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα επιδιώξει να βρεθεί κοινή συνισταμένη με όλα τα κόμματα, με εξαίρεση τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη δημιουργία «εθνικής διακυβέρνησης». «Ακόμη και χωρίς να γίνουν εκλογές», είπε.

Σε ό,τι αφορά στη σχέση του με τη Ν.Δ., τόνισε ότι η γέφυρα που τον συνέδεε μαζί της «έπεσε οριστικά» και είπε ότι ισχύει η δήλωσή του ότι «δεν πρόκειται να συνεργαστώ ούτε νεκρός με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο». Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν τίποτε κοινό. Τέλος, για τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση σχολίασε ότι κοιτούν τον κ. Τόμσεν, όπως τα παιδιά που έκαναν αταξία τη δασκάλα τους.

(από τον ΕΤ)
http://www.antinews.gr/2012/09/12/178993

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου