Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν η ιδεολογία γίνεται διαστροφή


image

Όλοι πληροφορηθήκαμε από τα δελτία ειδήσεων ότι ένα νεαρός απόφοιτος της θεολογικής σχολής ,λήστεψε μια τράπεζα στην Πάρο και κατά την διαφυγή του εμποδίστηκε από ένα οδηγό ταξί. Με ελλιπή αναστολή τράβηξε το πιστόλι και σκότωσε επί τόπου τον άτυχο οδηγό.
Εκτός από τη ληστεία και το φόνο κατηγορείται για συμμετοχή στην αριστερίστικη τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» και ερευνάτε η συμμετοχή του και στη «Σέχτα Επαναστατών».
Αυτός ο «λαμπρός» αριστερός νέος που δυστυχώς δεν διδάχτηκε τίποτα από την θεολογική σχολή που σπούδασε ,ότι η υπέρτατη αξία είναι ο άνθρωπος .Αντιθέτως όμως ενστερνίστηκε το Μαρξιστικό
δόγμα ότι «η βία είναι η μαμή της ιστορίας» και μόνο αυτή χρησιμοποιώντας την μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο.
Ο ανθρωπιστής και αλληλέγγυος  των προλετάριων όλου του κόσμου που ενίοτε καλεί να ενωθούν , περιγράφει τις απόψεις του στο προσωπικό του blog : «τα εγκλήματα μου είναι πολιτικά, διαφωνώ με την τυπολογία του Καλού και Κακού, σημασία έχει αν κάθε πράξη βοηθά την χειραφέτηση της τάξης μου, παιδί εκστασιαζόμουν με την 17Ν ……»και άλλα πολλά που δηλώνουν το μέγεθος της διαστροφής του ανθρώπου όταν η ιδεολογία γίνεται άλλοθι.
Η διαδικασία των επιπτώσεων της ιδεοληψίας των ανθρώπων έχει ως έξης:  Η υπερτίμηση της ιδέας φέρει τον φανατισμό, ο φανατισμός τις εμμονές και οι εμμονές το παραλήρημα. Το παραλήρημα δε, οδηγεί σε διαβλητές πράξεις που μπορεί να καταλήξουν σε φόνους (τρομοκρατικές οργανώσεις), σε διώξεις και εκτελέσεις αντιφρονούντων( Σταλινισμός), πολέμους (Ναζισμός) ακόμα και σε αυτοθυσίες (Ισλάμ) ανθρώπων που τιμωρούν τους άλλους χαρίζοντας τη δική τους ζωή .
Αν ψάξετε καμία δήλωση καταδίκης από την εν δυνάμει κυβερνώσα Αριστερά, θα απογοητευτείτε ή θα προβληματιστείτε γιατί τόσα χρόνια δεν επενδύει κανείς σ’ αυτόν τον τόπο.

Αντώνης Κρούστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου