Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Την 20η KAVALA EXPO θα εγκαινιάσει ο Υφυπουργός Ν. Παναγιωτόπουλος

Την 20η KAVALA EXPO θα εγκαινιάσει ο Υφυπουργός Ν. Παναγιωτόπουλος
Τις τελευταίες ανακοινώσεις πριν από την τελετή εγκαινίων της φετινής KAVALA EXPO 2012 έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης, στη διάρκεια της μηνιαίας συνεδριάσεως του διοικητικού συμβουλίου. Η διοργάνωση που έφτασε στα είκοσι της χρόνια, άρχισε δειλά – δειλά από το φουαγιέ της πρώην νομαρχίας βασιζόμενη σε κάποιο πρόγραμμα του INTERREG και καθιερώθηκε ως ένας σημαντικό θεσμός, λαμβάνοντας περιφερειακό και βαλκανικό χαρακτήρα.
Αυξημένη είναι η ζήτηση περιπτέρων με αποτέλεσμα αρκετοί εκθέτες, εντός κι εκτός Καβάλας, να έχουν μείνει ανικανοποίητοι.
Το παρόν θα δώσουν φέτος συμμετέχοντες από όλα τα Επιμελητήρια της περιφέρειας ΑΜΘ, από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Κόρινθο, την Αρκαδία, τα Γιάννενα, την Αθήνα, αλλά και από τη Σαμψούντα, το Γιάμπολ, το Λέσκοβατς, τη Βοϊβοντίνα, την Αρμενία και την Κύπρο. Η μεγαλύτερη αποστολή θα φτάσει από τη Σερβία και θα αριθμεί περίπου εξήντα άτομα, με
επικεφαλής το δήμαρχο του Βράνιε.
Για την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων το Επιμελητήριο Καβάλας απέστειλε προσκλήσεις στην πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης. Αρχική ανταπόκριση υπήρξε μόνο από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών Θανάση Σκορδά, ο οποίος στη συνέχεια ματαίωσε την επίσκεψή του με την αιτιολογία των διαβουλεύσεων του κυβερνητικού επιτελείου με την τρόικα. Έτσι την κορδέλα θα κόψει ο καβαλιώτης υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου