Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Επιθεωρεί τους…υπηκόους του στη Θράκη o Τούρκος ( ανεπίσημα )

Τριήμερη (ανεπισημη) περιοδεία του Τούρκου αντιπροέδρου Μπεκήρ Μποζντάγ στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, με όλους βεβαίως τους γνωστούς (πλέον) σταθμούς και όλα τα γνωστά σημαινόμενα…
Στη Θράκη βρίσκεται από χτες το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας Μπεκήρ Μποζντάγ,
ο οποίος πραγματοποιεί…ανεπίσημη τριήμερη επίσκεψη στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, προκειμένου να γιορτάσει το μπαϊράμι, με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας. Εννοείται βέβαια ότι στην πραγματικότητα ο σκοπός είναι απλώς άλλη μία επιθεώρηση από ανώτατο Τούρκο αξιωματούχο των (θεωρούμενων ως) υπηκόων της Τουρκίας μουσουλμάνων της Θράκης, καθώς και η περαιτέρω εμπέδωση στα κεφάλια των ιθαγενών (μουσουλμάνων τε και χριστιανών) του ποιος είναι το…αφεντικό στη Θράκη. Μια Θράκη που η τουρκική πλευρά συνεχίζει όλο και περισσότερο να την αντιμετωπίζει σαν να επρόκειτο – στην καλύτερη μάλιστα των περιπτώσεων – για αυτόνομη περιοχή υπό οθωμανική επικυριαρχία (για τη…χειρότερη των περιπτώσεων, σας αφήνουμε να μαντέψετε).

Επιθεωρεί τους…υπηκόους του στη Θράκη ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας…Με βάση λοιπόν όλα αυτά δεν είναι καθόλου περίεργο (και ούτε φυσικά και τυχαίο) πως ο Μποζντάγ στα πλαίσια αυτής της τριήμερης επίσκεψης είδε (ή θα δει) όλους τους (παράνομους και μη) εκπροσώπους των τουρκοφρόνων της περιοχής. Και το Εσκή Τζαμί Κομοτηνής επισκέφτηκε χτες (άτυπη έδρα, για όσους δεν γνωρίζουν, του ψευδομουφτή Ιμπραήμ Σερήφ) και τον ίδιο τον Σερήφ κατ’ ιδίαν συνάντησε και στη λεγόμενη «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» πήγε και από τα γραφεία του φασιστο-κόμματος DEB πέρασε και στον τάφο του τουρκοφασίστα πράκτορα Αχμέτ Σαδίκ…προσκύνησε και στη λεγόμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» έδωσε το «παρών», αλλά και τους τουρκοδημάρχους της Θράκης συνάντησε σε Ίασμο, Αρριανά και Μύκη (σ.σ. για τον Τσολακίδη των Αβδήρων ή τον Χατζηευαγγέλου του Τοπείρου, θα σας…γελάσουμε) και γενικώς έκανε (ή θα κάνει) οτιδήποτε φαντάζεστε (και όλοι μας φανταζόμαστε επίσης).
proxeneio-stop.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου