Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τα γυρίζει ο Independent – Από "ζητιάνα της Ευρώπης η Ελλάδα", στο "αξίζει δίκαιη ακρόαση"

Μετά την επίσκεψη του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούκερ και την στήριξη του στην Ελλάδα φαίνεται πως  η βρετανική εφημερίδα Indipendent αποφάσισε να αλλάξει στάση για τη χώρα μας.

Μετά το χολερικό χθεσινό της δημοσίευμα στο οποίο χαρακτήριζε την Ελλάδα ζητιάνα της Ευρώπης, σήμερα, όπως γράφει το iefimerida.gr ,σχολιάζοντας τις επικείμενες συναντήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, υποστηρίζει πως πως: «Ο Σαμαράς αξίζει μια δίκαιη ακρόαση».

Υπενθυμίζεται πως χθες η εφημερίδα Indipendent, έγραφε «Οι Έλληνες ξανά στη ζητιανιά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες» και ανέφερε πως ο Έλληνας ασθενής επιστρέφει ξανά για βοήθεια.

«Ο Έλληνας ζητιάνος περιοδεύει για μία ακόμη φορά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης (συνεργασίας) Αντώνης Σαμαράς ζητάει περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του Μνημονίου».

Σήμερα όμως κάτι... άλλαξε και η ίδια εφημερίδα γράφει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αξίζει να έχει ισότιμη μεταχείριση από τους Ευρωπαίους και μια δίκαιη ακρόαση.

planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου