Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αισιοδοξία Γιώργου Καλαντζή για επιστροφή του ΑΟΚ στη FOOTBALL LEAGUE : «Παρακολουθώ συνεχώς το θέμα και ελπίζω στο καλύτερο, όπως αυτό περιμένω και για την Ελλάδα» δήλωσε ο βουλευτής

Όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε η ομάδα του ΑΟΚ να ανέβει κατηγορία, γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο βουλευτής Γιώργος Καλαντζής.
«Είναι αλήθεια πως το απόγευμα της Τετάρτης συνεργάσθηκα και με τον κ. Νάκο και με τον κ. Ιωαννίδη, όπου ο υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι όλα τα απαραίτητα έγγραφα που τεκμηρίωναν την άποψη ότι η Καβάλα και ο Βόλος δικαιούνται να μετάσχουν την FOOTBALL LEAGUE, έχουν κατευθυνθεί στην αρμόδια επιτροπή.  Άρα αναμένουμε την απόφαση των Προέδρων και νομίζω πως η προσπάθεια του κ. Ιωαννίδη για την αποκατάσταση του δικαίου, θα λάβει αίσιο τέλος. Είμαι αισιόδοξος και απλά ας κρατήσουμε μια αμφιβολία, όταν στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με την πολιτεία αλλά και με τους Προέδρους των Ομάδων. Βλέπετε όταν αυτοί βάζουν εμπρός τα συμφέροντα των ομάδων, κάποια πράγματα που φαίνονται δεδομένα, ίσως και να ανατραπούν! Αισιοδοξώ και αναμένω» τόνισε ο κ. Καλαντζής.
Μάλιστα θύμισε και έγγραφο επίσημο του προέδρου της ΕΠΟ του κ. Πιλάβιου, σύμφωνα με το οποίο είναι δίκαιο το αίτημα της Καβάλας και του Βόλου. «Αρκεί να γίνει αποδεκτό το αίτημα για αύξηση των ομάδων στην SUPER LEAGUE II και να παίξουμε την φετινή χρονιά, εκεί όπου δικαιούμαστε. Όσο για την περίφημη κάθαρση που τόσο μας διαφήμισαν, το μόνο που έγινε δια αυτής, ήταν μικρές ομάδες να τραυματιστούν, να μπλεχθούν και να τιμωρηθούν πρόσωπα και καταστάσεις που δεν φέρουν αποκλειστικό μερίδιο ευθύνης. Πιστεύω τέλος ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί και το δίκαιο και το νόμιμο είναι με το μέρος μας. Ειδάλλως…Πάντως προσωπικά θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για δικαίωση» πρόσθεσε ο κ. Καλαντζής.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Καλαντζής σημείωσε ότι «το βέβαιο είναι πως η Ελλάδα θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στο εξωτερικό, προς εταίρους, δίχως βέβαια να λέω ότι ο δρόμος μας θα είναι γεμάτος ροδοπέταλα. Απλά ο ανήφορος θα σταματήσει και βαδίζοντας ευθεία θα φέρουμε και πάλι την αξιοπιστία στο προσκήνιο, ενώ μέχρι τέλος Αυγούστου πιστεύω πως θα έχουμε ολοκληρώσει και με τα νέα μέτρα, τα οποία εκτιμώ ότι θα είναι δίκαια και δεν θα αγγίξουν ευαίσθητες ομάδες, π.χ. χαμηλοσυνταξιούχους και χαμηλόμισθους οι οποίοι έχουν φθάσει στα όρια της φτώχιας. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο».
Εφημερίδα ΚΑΒΑΛΑ 10.8.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου