Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Τον Πακιστανό έδειξε το δείγμα DNA

Ταυτοποιήθηκε το πρώτο δείγμα DNA του νεαρού αλλοδαπού που φέρεται ως δράστης της άγριας επίθεσης σε 15χρονη στην Πάρο.

Ο αλλοδαπός προσήχθη τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Ασφάλεια Αττικής (μερικοί βέβαια τον είχαν συλλάβει από χθες σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ...), ως ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης.

Πρόκειται για Πακιστανό 21 χρόνων, ο οποίος εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό της Αθήνα. Ο ίδιος επικαλέστηκε ως αιτία για την ξαφνική φυγή του από το νησί ασθένεια συγγενικού του προσώπου.

Όπως κατέθεσε η μητέρα του θύματος, λίγο μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι, κάτι που ταιριάζει με τις περιγραφές μαρτύρων σχετικά με τα ρούχα του Πακιστανού.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί συνέλεξαν DNA, από τα ρούχα που άφησε ο Πακιστανός στο δωμάτιο όπου διέμενε και προχώρησαν σε εργαστηριακές αναλύσεις, που έδειξαν ότι πρόκειται για τον άνδρα που επιχείρησε να δολοφονήσει τη 15χρονη στην περιοχή της Χρυσής Ακτής.

Στις 23 Ιουλίου, η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη στην παραλία Χρυσή Ακτή, όπου βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα και την αδελφή της.

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου