Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αποκάλυψη: Ο Σαμαράς φταίει και για τον Πόλεμο των Άστρων


Συνεχίζονται τακτικά οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξένιος Ζευς». Όμως, σημασία δεν έχει το ότι επιτέλους κάτι κινείται, αλλά μια ατυχής παρομοίωση του Δένδια για τους Δωριείς
Άρχισαν να πιάνονται επίορκοι υπάλληλοι. Δεν τους κατάσχουμε όμως άμεσα την περιουσία.
Βγαίνει ο Πρωθυπουργός και παραγγέλνει άμεσα να νομοθετηθεί η γρηγορότερη διεκπεραίωση αυτών των υποθέσεων. Δεν αναφέρει όμως τίποτα για δημόσιο λιθοβολισμό.
Ξεφορτωθήκαμε έναν από τους βραχνάδες ονόματι ΑΤΕ, χωρίς να κινδυνεύει η υποθηκευμένη γη, αλλά το πρόβλημά μας είναι ότι τα διακομματικά βολέματα που θα απορροφηθούν από την Πειραιώς δε θα μπορούν να ξύνονται και με τα δύο χέρια.
Φέτος από ότι φαίνεται δε θα έχουμε το εορταστικό τριήμερο των απανταχού κρατικών λειτουργών
μετά των ερωμένων τους στη ΔΕΘ, άρα ο Σαμαράς κρύβεται. Μάλιστα, δεν θέλει να κάνει οικονομικές εξαγγελίες πριν τις αποφάσεις του Eurogroup. Οποία ύβρις να μην θέλει να ταΐσει κουτόχορτο το λαό.
Έχουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας, μετά από μια εκλογική αναμέτρηση που έκανε μάγκες του τιποτέδες του ΣΥΡΙΖΑ, τους καμπόσους των Ανελλήνων και τη μαύρη τρύπα της Χρυσής Αυγής, με έναν εταίρο να προσπαθεί να δικαιολογήσει το χαλαρό διεθνιστικό background του κόμματός του και τον άλλον να αποτελεί πολιτικό πτώμα που δεν ξέρει ότι έχει πεθάνει. Παρ’ όλα αυτά, το ότι παλεύουμε να φρενάρουμε το αμάξι που πάει με 200 στον γκρεμό χάρη στο αδαμάντινο πολιτικό ταλέντο του ΓΑΠ και δεν έχουμε ακόμα αλλάξει τα τσίγκινα κουτάλια μας με χρυσά σημαίνει πως ο Σαμαράς είναι εκλεκτός των Ιλλουμινάτι, της Μπιλντεμπεργκ και του Darth Vader.
Επιτέλους, μιλάμε με την Τρόικα αντί να κουνάμε απλά καταφατικά το κεφάλι και επειδή δε μας έχουνε ανοίξει ακόμα τα πόδια, «μας κορόιδεψε ο Σαμαράς» και «τζάμπα κάναμε εκλογές». Μπορεί αντί να χάνουμε 5, να κερδίζουμε 1 και να χάνουμε 3 αλλά προφανώς τα μαθηματικά είναι περίπλοκα για κάποιους.
Ειλικρινά προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια φάση είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς ότι μέχρι τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε βγει από το μνημόνιο, θα καίμε το δικό μας πετρέλαιο, θα βρέχει χρυσά φλουριά και θα πάρουμε πίσω και την Αγιασοφιά. Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι να μας υπόσχεται πως θα ματώσουμε. Αλλά θα ματώσουμε για να έχουμε μία ευκαιρία, ναι, μία όλη κι όλη, να βγούμε από αυτό το βούρκο. Νομίζετε ότι υπήρχε τρόπος να κλείσει η πληγή με κάποιο γιατροσόφι; Με κάποια μαγική ψαλμωδία; Όλες οι εναλλακτικές το ίδιο μας λέγανε: να συνεχίσουμε να ματώνουμε, να αφήσουμε τα κοκαλάκια μας μέσα σε αυτόν το βούρκο, αλλά πρώτα θα το έχουμε παίξει μάγκες στους ξένους. Ρεαλιστικότατη πρόταση, ειλικρινά χαίρομαι να είμαι μέλος τους ανθρώπινου είδους όταν ακούω τέτοιες μπούρδες.
Α, ναι, ξέχασα, ότι έγραψα πιο πάνω είναι αγιογραφία του Σαμαρά, καθότι σε αυτήν τη χώρα είμαστε συνηθισμένοι σε πιο νηφάλιες και ρεαλιστικές κριτικές απέναντι στους πολιτικούς. Για αυτό βγάλαμε τον ΓΑΠ πρωθυπουργό. Μην τολμήσει κανείς να πει καμιά καλή κουβέντα για το Σαμαρά, πιπέρι, σε αυτή τη χώρα δικαιούνται δια να ομιλούν μόνο όσοι πιστεύουν ότι θα τους σώσει ο Αλέξης, ο Πάνος ή τα βαφτιστήρια του Χίτλερ.
Ζητείται η κεφαλή των ΔΥ επί πινάκι, όλοι οι μικρομεσαίοι είναι φοροφυγάδες, η Χρυσή Αυγή θα πάρει 25% και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τις ελίτ. Θέλω να πιστεύω ότι μερικοί απλά εξασκούνται για πιθανές μελλοντικές εκλογές στο προσφιλές επάγγελμα του τρόλλινγκ, αλλιώς ο Αϊνστάιν πρέπει να πάρει μετά θάνατον Νόμπελ για τη γνωστή του ρήση περί απείρου.
Ώρες ώρες μου έρχεται να πάρω μια ποπκορνιέρα, αλλά μετά θυμάμαι ότι με το ζόρι βγαίνω με το νοίκι μου γιατί μαζί τα φάγαμε, απλά εγώ είχα πάει τουαλέτα και όταν βγήκα μου είχανε αφήσει το λογαριασμό.
TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου