Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θάσο

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θάσο
Αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στα λιμάνια της Καβάλας και της Κεραμωτής. Οι μέρες του 15αύγουστου πλησιάζουν και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θάσο.
Τη Θάσο προτιμούν βαλκάνιοι επισκέπτες της περιοχής, από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και φυσικά την Τουρκία, αρκετοί Έλληνες και πολλοί κάτοικοι του χερσαίου τμήματος του Νομού Καβάλας.
Επειδή τα φέριμποτ είναι πλέον μεγάλα, δεν φαίνεται να υπάρχει η ανάγκη εκτέλεσης έκτακτων
δρομολογίων. Τα έκτακτα δρομολόγια είναι μία κατάσταση ιδιαίτερα μακρινή, ειδικά για την Κεραμωτή, που τα αμφίδρομα μπορούν με ένα δρομολόγιο να μεταφέρουν από την Κεραμωτή, στο Λιμένα της Θάσου 200 ή και περισσότερα αυτοκίνητα.
Η εξυπηρέτηση στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας είναι η καλύτερη δυνατή. Η κίνηση αυξημένη. Οι αρμόδιοι περιμένουν πολλή κίνηση προς τη Θάσο σήμερα Σάββατο αλλά και αύριο Κυριακή. Θεωρείται ότι η εβδομάδα που αρχίζει τη Δευτέρα, 13 Αυγούστου και η εβδομάδα που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 20 Αυγούστου, θα είναι δύο πολύ καλές εβδομάδες για τη Θάσο, καθώς φέτος πέρα από τους Βαλκάνιους την προτιμούν για προορισμό των διακοπών τους και πάρα πολλοί κάτοικοι του νομού Καβάλας και άλλων όμορων νομών.
proininews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου