Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΕΛΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ


 Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΕΛΤΑ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνουν  με προκήρυξη τους ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  συνολικού αριθμού τεσσάρων  (4) ατόμων πλήρους απασχόλησης ( 2  ειδικότητας ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και  2 ειδικότητας ΔΕ Διανομέων),  χρονικής διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ταχυδρομικών  Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Σερρών.
Περίληψη της ανακοίνωσης   ΣΟΧ 43 / 2012
Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού
δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΕΛΤΑ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στο Δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, ανακοινώνουν ότι με
την αριθ. ΣΟΧ 43 / 2012 ανακοίνωση (αριθ. πρωτ. Μ01/ 4530 /311.31/ 14.08.2012) και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/94, όπως ισχύει, θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων πλήρους απασχόλησης ( 2 ειδικότητας ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 2 ειδικότητας ΔΕ Διανομέων), χρονικής διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ταχυδρομικών Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Σερρών και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α,) με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός
θέσης
Υπηρεσία
Έδρα υπηρεσίας
Ειδικότητα
Διάρκεια σύμβασης
Αριθμός
ατόμων
561
Ταχ. Κατάστημα Νιγρίτας
Νιγρίτα
ΔΕ Εσωτερικής
  Εκμ/σης
8 μήνες
1
562
Ταχ. Κατάστημα Σιδηροκάστρου
Σιδηρόκαστρο
ΔΕ Εσωτερικής
  Εκμ/σης
8 μήνες
1
563
Ταχ. Κατάστημα Νέας   Ζίχνης
Νέα Ζίχνη
ΔΕ Διανομέων
8 μήνες
1
564
Ταχ. Κατάστημα Νιγρίτας
Νιγρίτα
ΔΕ Διανομέων
8 μήνες
1

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης
Τίτλος σπουδών και
λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα
561
562
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
. 1. Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή
Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα , ή
Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή
- Απολυτήριος τίτλος:
- Ενιαίου Λυκείου ή
- Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή
-Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή
- Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
2. Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
563
564
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.
2. Άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α΄ (σταδιακής πρόσβασης), εκτός του μοτοποδηλάτου, η οποία να είναι σε ισχύ.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
Το ανωτέρω κύριο προσόν με αριθμ. 1 και άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική, η οποία να είναι σε ισχύ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ
Για τις θέσεις με κωδικό 561, 562, 563 και 564 προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων του Νομού Σερρών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά και τις προβλεπόμενες υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/86, με συστημένη επιστολή, από 24.08.2012   μέχρι και 03.09.2012, στην ακόλουθη διεύθυνση .
Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Σερρών, Κωνσταντινουπόλεως 10, Τ.Κ. 621 00 - ΣΕΡΡΕΣ       (τηλ. 23210-51211).
Επί του φακέλου οι υποψήφιοι πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν την ένδειξη
‘’Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 43 /2012, υπόψη κυρίου Ιάκωβου Ανδρέου”.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις παρακάτω Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ, προκειμένου να προμηθευτούν έντυπα αιτήσεων ΣΟΧ.2 και να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες:

1.- Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Σερρών, Κωνσταντινουπόλεως 10, Τ.Κ. 621 00 - ΣΕΡΡΕΣ       (τηλ. 23210-51211).
2.- Ταχ. Κατάστημα Νιγρίτας, Τ.Κ. 622 00 - ΝΙΓΡΙΤΑ, (τηλ. 23220-22361)
3.- Ταχ. Κατάστημα Νέας Ζίχνης, Τ.Κ. 620 42 - ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ (τηλ. 23240-22278).
4.- Ταχ. Κατάστημα Σιδηροκάστρου, Τ.Κ. 623 00 - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ (τηλ. 23230-22217).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στις παραπάνω αναφερόμενες Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ που έχουν ορισθεί ως Υπηρεσίες χορήγησης εντύπων και παροχής πληροφοριών β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ)· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ). Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βρίσκονται στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «21-03-2012» και στο Ειδικό Παράρτημα (Α1) Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοσης «09-07-2012», που βρίσκονται στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ, στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση._
Η προθεσμία αιτήσεων ξεκινάει 24-08-2012 και λήγει 03-09-2012.

ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου