Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σαμαράς-Μήνυμα ενότητας από την Καλαμάτα: Ενωμένοι, θα βγούμε από την κρίση



Με την βοήθεια της Παναγίας θα συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα κι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε, δήλωσε ο πρωθυπουργός, από το δημαρχείο Καλαμάτας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα κι αυτή την ώρα συναντάται με τους δημάρχους του νομού Μεσσηνίας.

Ο πρωθυπουργός, αφού είπε ότι παίρνει δύναμη από τη Μεσσηνία, υπογράμμισε ότι, «η
σημαία του αγώνα είναι για όλη την Ελλάδα ψηλά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η γρήγορη έξοδος από την κρίση».

Ο δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε από τον πρωθυπουργό ενίσχυση των ΟΤΑ για να ανταποκριθούν στο έργο τους, κυρίως σε αυτό της πρόνοιας και τον κάλεσε να εγκαινιάσει το Μέγαρο Χορού της πόλης, ενώ του προσέφερε έναν πίνακα με την βυζαντινή Καλαμάτα, από το εργαστήριο της δημοτικής επιχείρησης "Φαρίς".

Ο πρωθυπουργός το απόγευμα θα εγκαινιάσει στην Πύλο έκθεση της Εφορίας Ενάλιων Αρχαιοτήτων με τίτλο "Βυθισμένα ταξίδια, ανθρώπινες εξερευνήσεις: Ίχνη σημαίνοντα στις θάλασσες της Πελοποννήσου" και στις 8.00 το βράδυ θα εγκαινιάσει στο σπίτι του Ολυμπιονίκη Κώστα Τσικλητήρα έκθεση του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου