Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τρεις μέρες ανοιχτά όλα τα φώτα!

Τρεις μέρες ανοιχτά όλα τα φώτα!
Από την περασμένη Παρασκευή το πρωί, οι κάτοικοι των Κρηνίδων διαπίστωσαν ότι τα φώτα της ΔΕΗ, στους κεντρικούς δρόμους του χωριού, λειτουργούσαν κανονικά, σαν να είναι νύχτα. Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονταν το δίκτυο της ΔΕΗ και στ΄ άλλα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Φιλίππων.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η κατάσταση, δηλαδή τα φώτα να λειτουργούν νύχτα και μέρα συνεχίστηκε όχι μόνο για το υπόλοιπο της Παρασκευής, αλλά και το Σάββατο και την Κυριακή,
αλλά και χθες μέχρι τουλάχιστον το μεσημέρι.
Αρμόδια για το πρόβλημα διαπιστώθηκε ότι είναι η ΔΕΗ Δράμας, στην οποία το συγκεκριμένο τμήμα δικτύου ανήκει.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι υπήρξε πρόβλημα στον πομπό, ο οποίος δίνει σήμα προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο φωτισμός δημόσιων χώρων, και δρόμων. Η ΔΕΗ Δράμας υποσχέθηκε να φτιάξει το πρόβλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά ήδη οι μέρες πέρασαν. Πάρα πολλοί κάτοικοι των Κρηνίδων διαμαρτυρήθηκαν εντόνως προς κάθε κατεύθυνση.
Χθες επισκέφθηκε την εφημερίδα μας ο Κώστας Μυλωνάς. «Δεν είναι κατάσταση αυτή» είπε σε υψηλούς τόνους, ενώ διαμαρτυρήθηκε και στο δημαρχείο της Καβάλας.
Ενημερωμένος για το θέμα ήταν από την πρώτη στιγμή, ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος μετά από έρευνα του οποίου διαπιστώθηκε ότι υπεύθυνη για την επιδιόρθωση της βλάβης είναι η ΔΕΗ της Δράμας.
Πρόκειται για έναν χρονοδιακόπτη που λειτουργεί ως πομπός και δίνει σήμα για ν΄ ανάψουν τα φώτα, ο οποίος παρουσίασε βλάβη.
«Από την πλευρά μας – είπε ο Θ. Παπαδόπουλος – θα κοιτάξουμε, θα επιδιώξουμε, όσο αυτό είναι δυνατό ν΄ αποφύγουμε το κόστος λειτουργίας των φώτων, τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή αλλά και χθες Δευτέρα πρωί».
 proininews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου