Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Για τόση αγάπη των Γερμανών στους λαθρομετανάστες ;

Λυσσαλέες επιθέσεις των γερμανικών εφημερίδων στην Χρυσή ΑυγήΛυσσαλέες επιθέσεις των γερμανικών εφημερίδων για την επιχείρηση ''Ξένιος Ζεύς΄΄ 
Να τους εφοδιάσουμε τους λαθρομετανάστες  με ταξιδιωτικά  έγγραφα και να τους στείλουμε πακέτο στη Γερμανία ;

Μήπως αυτό που λέμε τόσο καιρό για τους δοσίλογους που φροντίζουν να τους ενημερώνουν για τα πάντα στην Ελλάδα ; Πάντα είχαμε κουκουλοφόρους   !

Πολύ συχνά είναι τα τελευταία 2-3 χρόνια τα δημοσιεύματα των γερμανικών εφημερίδων για την Ελλάδα. Με μόνιμη επωδό: «οι Έλληνες φταίνε για όλα», «οι Έλληνες ζούνε εις βάρος μας», «να διώξουμε τους τεμπέληδες Έλληνες από το ευρώ και την Ε.Ε.» κ.τ.λ.


Αυτές τις ημέρες άλλαξαν τροπάριο κι έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» από τις υποτιθέμενες «ρατσιστικές» επιθέσεις  (που αποδεικνύονται ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ τους…).


Αναφέρει σχετικά η λυσσαλέα ανθελληνική Die Welt:  


«Από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση (σ.σ. «Ξένιος Ζεύς») δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου μετανάστες στους δρόμους της Αθήνας. Φοβούνται και κρύβονται στα διαμερίσματά τους ή σε φίλους. Οι περισσότεροι μετανάστες δεν έχουν καμία ευκαιρία να αποκτήσουν κανονική εργασία ή νόμιμα έγγραφα. Το εμπόριο ναρκωτικών, η πορνεία και η εγκληματικότητα κυριαρχούν στις αστικές περιοχές στις οποίες ζουν μετανάστες. Αντίδραση σε αυτά είναι ο φόβος και η οργή των Ελλήνων. Ως έναν βαθμό οι πολίτες -και βαθμιαία και η κυβέρνηση- μετατρέπουν τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για οτιδήποτε πάει στραβά. Οι περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι γίνονται ολοένα περισσότερες βίαιες επιθέσεις ακροδεξιών εναντίον μεταναστών, τις οποίες κρυφά επικροτούν. Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι μετανάστες είναι αιχμάλωτοι ανάμεσα σε μία κυβέρνηση που θέλει να τους διώξει από τη χώρα και σε συμμορίες τραμπούκων που τους κυνηγούν».


Η δε «Hamburger Abendblatt», με άρθρο της υπό τον τίτλο: «Η Αθήνα αναζητά αποδιοπομπαίους τράγους- Κράτος, αστυνομία και νεοφασίστες συγκροτούν μέτωπο κατά της ορδής των παράνομων μεταναστών», αναφέρει –μεταξύ άλλων- και τα εξής: 


«Στους δρόμους της Αθήνας δύσκολα μπορεί κανείς να δει μετανάστες. Φοβούνται και κρύβονται είτε στα διαμερίσματά τους είτε σε φίλους. Η νέα συντηρητική κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επιδιώκει με θεαματικές επιχειρήσεις κατά των παράνομων μεταναστών να αποτρέψει την διατήρηση περαιτέρω συρροής κόσμου προς τις ακροδεξιές δυνάμεις της χώρας. Κυρίως προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου μπόρεσε να εισαχθεί στη Βουλή με 7% των ψήφων. Οι περισσότεροι Έλληνες μαθαίνουν μόνο για τις όλο και περισσότερες βίαιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών που πραγματοποιούνται από ακροδεξιούς – και κρυφά το χαιρετίζουν. Για τους μετανάστες όλα αυτά σημαίνουν ότι είναι παγιδευμένοι μεταξύ μιας κυβέρνησης, η οποία θέλει να τους σπρώξει έξω από τη χώρα, και των ομάδων κρούσης, οι οποίες εξαπολύουν κυνηγητό εναντίον τους. Την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας ένας ιρακινός μετανάστης δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε θανάσιμα. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, του επιτέθηκαν με ένα αιχμηρό αντικείμενο, ενώ δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από τους δράστες. Λίγες ώρες αφότου διακομίστηκε στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα βαριά του τραύματα. Η Τέα είναι μια νεαρή γυναίκα από τη Γεωργία. Εδώ και 20 χρόνια ζει με τη μητέρα της και τον 8χρονο γιο της στην Αθήνα. Κάνει δύο δουλειές, ως γραμματέας και ως μεταφράστρια, και δουλεύει σχεδόν συνεχώς για να τα φέρει βόλτα. «Ποτέ δεν είχα προβλήματα – μέχρι τις πρώτες εκλογές του Μαΐου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η φασιστική Χρυσή Αυγή» λέει…». 


Η πρότασή μας προς τους… πονόψυχους συκοφάντες μας: εδώ και τώρα να ξεκινήσουν καμπάνια υπέρ της μεταφοράς των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών στην «ανεκτική»,  «προοδευτική» και «ανοικτόμυαλη» Γερμανία. Για να δούνε τι εστί… βερίκοκο! Ιδού η Ρόδος… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου