Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συνάδελφοι,
Σήμερα, μετά από όλα τα μέτρα που προηγήθηκαν σε κάθε τομέα (μισθολογικό, συνταξιοδοτικό, ασφαλιστικό, εργασιακό κτλ.) και που προκάλεσαν πρωτόγνωρες καταστροφές σε ανθρώπους, οικογένειες, επιχειρήσεις, κοινωνικό ιστό, ασφαλιστικά ταμεία κτλ, νέα κρίσιμη και βίαιη περίοδος έρχεται που επιδιώκει μέτρα με νέο μνημόνιο.
Αρκετά όμως!
Έχουμε δυνάμεις και πρέπει ως κοινωνία πλέον να αντισταθούμε δυνατά. Πρέπει να μπει επιτέλους ΦΡΑΓΜΟΣ. Είναι όμως επείγουσα ανάγκη να προετοιμάσουμε τις νέες μορφές και την κλιμάκωση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων. Είναι μεγάλης σημασίας η επιτυχία του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.
Για το λόγο αυτό είναι αναγκαίο να σχεδιαστεί μία μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο αυτό που θα πραγματοποιηθεί από την ΑΔΕΔΥ στις 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους  (μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου.
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Καβάλας θα εκμισθώσει λεωφορείο για το συλλαλητήριο αυτό και
ΚΑΛΕΙ
όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία να οργανωθούν και να αποστείλουν, μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου 2012, τον αριθμό των ατόμων του σωματείου τους που θα συμμετάσχουν στη διαδήλωση.
Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 10.30 π.μ. από το Δημοτικό Κήπο Καβάλας στις 8-9-2012.
Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία για τους νέους μεγάλους αγώνες.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6972246181 (Ιωαννίδης Αναστάσιος)
                                               6947021530 (Δημοσθενίδης Δημήτριος)
e-mail επικοινωνίας: adedy.kavalas@gmail.com       
Από την εκτελεστική γραμματεία του νομαρχιακού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου