Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Οι πιο θερμές ευχές σε Ανθή, Αλεξάνδρα και Κατερίνα λίγο πριν την μάχη στο Λονδίνο


Υποδέχθηκαν τις δύο καβαλιώτισσες Παραολυμπιονίκες, Ανθή Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Δήμογλου, αλλά και την προπονήτρια τους Κατερίνα Δράκου για να δώσουν τις πιο θερμές ευχές τους για τον αγώνα που ετοιμάζονται να δώσουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (29/8 έως 9/9/12).
Ο πρόεδρος του σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Καβάλας, Παντελής Γουγουρδής, ευχαρίστησε πρώτα απ’ όλα την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας για την φιλοξενία και απευθυνόμενος στα κορίτσια, που είναι και αυτές ιδιοκτήτριες πρακτορείων ΟΠΑΠ, καλή επιτυχία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο. Τους απένειμε από ένα αναμνηστικό, από ένα κλαδί ελιάς βουτηγμένο στο ασήμι και μια εικόνα της Παναγίας.
Ο πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, Μιχάλης Σωτηρόπουλος, είπε μεταξύ άλλων: «Τα κορίτσια αυτά μας θυμίζουν ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα κορίτσια και την προπονήτρια τους.
Τόσο η Ανθή Καραγιάννη όσο και η Αλεξάνδρα Δήμογλου ευχαρίστησαν τους παραβρισκόμενους για την τιμή που τους έκαναν και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στους Αγώνες στο Λονδίνο. Η Ανθή μάλιστα ζήτησε με τον δικό της ξεχωριστό –και καυστικό -τρόπο απ’ όσους δεν στήριξαν την προσπάθεια τους, να μην τις πλησιάσουν μετά την επιστροφή τους από το Λονδίνο.
Στις δύο Παραολυμπιονίκες δόθηκε η σημαία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας δια χειρός της κ. Χατζηιωαννίδου. Θα την έχουν μαζί τους στο μακρινό τους ταξίδι με την ελπίδα να την υψώσουν ψηλά. Αυτή η σημαία άλλωστε έχει ταξιδέψει με τα μέλη της Λ.Φ. Καβάλας σε πολλά γήπεδα. Επίσης, εκ μέρους της νέας γενιάς φιλάθλων του ΑΟΚ (N.G.), ο Ζάχος Κανελλόπουλος έδωσε στα κορίτσια από ένα κασκόλ.

Ντίνα Τσολακίδου
Μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες έγινε προχθές το βράδυ από το Σωματείο Πρακτόρων ΟΠΑΠ Νομού Καβάλας σε συνεργασία με την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας στα γραφεία της δεύτερης, στην οδό Νυρεμβέργης.

Πηγή: Ιστοσελίδα Εβδόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου