Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Προστάτης των λαθρομεταναστών ο Τσουκαλάς του Σύριζα ..

 Μόκο για το Ελληνόπουλο που χαροπαλεύει
Οι μάσκες των δήθεν δημοκρατών κατά το δοκούν έπεσαν...Κλάμα για τους δήθεν ταλαίπωρους λαθρομετανάστες  ,αλλά ούτε μια λέξη συμπόνιας στο Ελληνόπουλο που χαροπαλεύει στην εντατική από επίθεση ταλαίπωρου που τον ταίσαμε ,τον  ποτίσαμε και τον κοιμίσαμε ...Την κουλτούρα του Βιαστή και φονιά προστατεύει ο Υπεύθυνος  τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ
Αναλυτικά, σε δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αναφέρεται ότι «η κυβέρνηση προσβάλλει και τον πολιτισμό μας», προστίθενται τα εξής: 
«Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκράτους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμένοι, με σκυμμένο το κεφάλι ε ναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ .
 Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτό θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση». 
 Κρίμα που δεν αφήνουμε τους λαθρομετανάστε να μας σφάξουν !
κατά Σύριζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου